Malutka Faith [Poznań] już u Kakazumy :D

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Malutka Faith szuka swojego Domku [Poznań]

Post autor: Cynthia »

To teraz trzeba napisać do DT, zarezerwować, poszukać Wizyty PrzedAdopcyjnej i jeśli się ją pozytywnie przejdzie - czekać na świnkę.
Skąd jest Fiona? Nie pytam o miasto tylko o to, jak to się stało, że się u Ciebie znalazła
shameless

Post autor: shameless »

Fionka jest z rodzinki, gdzie mieszkała wśród dzieci, ale nikt się nią nie zajmował i postanowiłam ją przygarnąć. Była troszkę zaniedbana, ale już jest dobrze. Zmian naskórnych nie zauważyłam :)
shameless

Do jej domku tymczasowego już napisałam, tylko czekam na odpowiedź a jeżeli chodzi o wizytę przed adopcyjną to jeszcze tego nie ogarniam, ale jeszcze poczytam i się zorientuję co i jak :)
paulina_kap

Post autor: paulina_kap »

Pisalam wiadomosc prywatna ale jeszcze mi nie odpisano ;) Byla bym chetna ja adoptowac ;) Jestem z Leszna kolo Poznania ;)
paulina_kap

Posiadam 3 prosiaczki :0 2 samczyków (Gizmo i Onufry) I jedna Maryśkę której już od długiego czasu poszukuje babskiego towarzystwa, Maryś ma 3 miesiące, i naprawdę potrzebuje kogoś do towarzystwa :) Ja jej nie zastąpię kompanki w takim stopniu jak by przebywała z inna samiczka!!, Chłopaki są wpuszczani osobno i biegają po całym pokoju, Maryś jednak nie ma kogo podganiać i biedaczce dotrzymuje towarzystwa, w czasie biegania i zabawy :) Sypia pod swoim zielonym kocykiem nie ma do kogo się przytulic w czasie snu no po prostu jednym słowem SERCE MI PĘKA... Chłopaki mieli wyznaczony teren na którym mogą biegać, ale mnie nie słuchają i tak wędrują dalej... nie wchodzą w żadne zakamarki Maryśka jednak się słucha jak się powie HOP Maryś zaraz jest na kolanach jak powie daj buziaka zaraz jest buziak jest taka słodka ale nie mogę jej dać tego czego najbardziej potrzebuje po za moja miłości :) :)
shameless

hejka paulina_kap
Opiekunka Faith będzie odpisywać w weekend, teraz jest zajęta dlatego zaglądając na swą pocztę masz no message
pzdr :)
paulina_kap

Super dzięki za informacje :)
Libra20

Post autor: Libra20 »

Heheh, ja nie wiem jak to jest z moim TŻ ale on chyba bardziej reaguje na świnki niż ja :think: Jak Faith zobaczył to prawie szału dostał że on ją chce :) Więc proszę wpisać w kolejkę :)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Malutka Faith [Poznań] - wstępna rezerwacja

Post autor: Cynthia »

Zrób mu bana na forum :102:
Libra20

Re: Malutka Faith [Poznań] - wstępna rezerwacja

Post autor: Libra20 »

Chyba muszę :D Faith, Grażynka. A za Niunie to mnie dalej wyzywa, że za późno napisałam :idontknow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”