zostalo mi chyba tylko skoczyc do apteki i kupic cos z tego co tu polecacie...
Witamina C
Moderator: pastuszek
-
ebedebe
Re: Witamina C
witam. mi sprzedano w sklepie "beaphar- Bogena Multi-Vit" za 24 zl /20ml
co lepsze z tego co widze witaminy C ma 56mg/l i poza tym ciezko cos doczytac bo wszystko po niemiecku
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Nie, no daj spokój, jak już kupiłeś, to zużyj. Policz tylko, ile kropelek trzeba dać śwince, i nie dolewaj do wody w poidle.
"Ludzkie" kropelki z witaminą C też ostatnio zdrożały, a że mają większą objętość i stężenie, więcej się może zmarnować, jeśli nie masz wielu potrzebujących świnek, bo po określonym czasie od otworzenia stracą ważność.
"Ludzkie" kropelki z witaminą C też ostatnio zdrożały, a że mają większą objętość i stężenie, więcej się może zmarnować, jeśli nie masz wielu potrzebujących świnek, bo po określonym czasie od otworzenia stracą ważność.
-
ebedebe
narazie to mam jednego samczyka ktory jeszcze ucieka jak widzi ruch wiec zostaje mi chyba tylko dolewac do wody zeby go dodatkowo nie stresowac...
na opakowaniu na malej nalepce pisze ze prosiaczkow dawkowac 4-5 kropli na dobe do wody lub jedzenia .
na opakowaniu na malej nalepce pisze ze prosiaczkow dawkowac 4-5 kropli na dobe do wody lub jedzenia .
-
Deliverancess
-
LidkaK
Dziewczyny a co sądzicie o karmie uzupełniającej Tima Mega C
Jest bogatym źródłem witaminy C. Czy któraś o niej słyszała lub podaje ją swoim świnkom
Ja właśnie niedawno ją kupiłam w internetowym sklepie zoologicznym i zaczęłam dodawać do karmy podstawowej tj. do CN.
-
Asia909
Polecam karmę Tima Mega C
Moje maja ją w karmie i smakuje im a w dodatku ma dużo wit. C 
-
Marikara
Uważajcie z tą wit.C bo można przesadzić i zaszkodzić np. na wzrok.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 16:32 przez Marikara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
patic6
Nie mam zaufania do tej marki, poza tym sacharoza w składzie, hmmm... (chociaż dzięki niej witamina może być całkiem smaczna).Asia909 pisze:
A taka witamina C jest dobra? Bo moje ja mają, kosztuje około 5 zł.![]()
Skład:
sacharoza, woda dejonizowana, kwas L-askorbinowy (wit. C), bursztynian D-alfa-tokoferylu (wit. E) - przeciwutleniacz.
-
Dziunia
Cześć ma ktoś może linka aby zobaczyć lub zamówić tą karmę tima mega c?? bona allegro nie mogę znaleźć. Bo może bym spróbowała dla swoich świniaków, bo przy kroplach jest taki wrzask jakbym je ze skóry obdzierała