samiczki Milka i Mokka, samczyk Way - wszyscy w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

puerh

Re: samiczki Milka i Mokka, samczyk Way ( ok.Gliwic)

Post autor: puerh »

Witam! :) Przepiękne te świnki! Chciałabym oficjalnie wyrazić swoje zainteresowanie Wayem :D Tylko trochę obawiam się o połączenie go z moim samcem, który uległy raczej nie jest. Nie wiem, jak reaguje na inne świnki, bo do tej pory mieszka sam. Czy to ma szanse się powieść?
asiaby

Post autor: asiaby »

Pewnie,że ma szansę. Way jest maluszkiem, więc raczej się podporządkuje starszemu i większemu. Możemy się umówić na wizytę przedadopcyjną i poobserwować jak się będą zachowywać :) Ja mam samca ok. 4 letniego, nie udawało mi sie połączyć go ze starszymi, dopiero z maluszkiem się powiodło. Więc jest nadzieja.
puerh

Super! Na wizytę już jestem umówiona z Panią, która ma nick Fenek :) Umówiłyśmy się na najbliższy czwartek. Ale może rzeczywiście lepiej byłoby właśnie już od razu 'spotkać' obie świnki i zobaczyć jak na siebie reagują.
asiaby

Maluchy dostały grzyba :( Milky ma zajęte ucho, Way okolice oka. Leczymy się Fungidermem,witaminką C i probiotykiem, we wtorek wizyta kontrolna. Modlę się,żeby reszta ekipy się nie zaraziła.
joasior

Post autor: joasior »

Biedaczki małe. Trzymamy kciuki za zdrówko :fingerscrossed:
fenek

Post autor: fenek »

trzymam kciuki.
wizyta przebiegla pomyslnie, jak maluszek wyzdrowieje moze smialo jechac do kolegi.
puerh

I co tam u maluchów? :)
asiaby

Zmiana leku na imaverol, mam wrażenie,że wreszcie sie goi. Walczymy z tym cholerstwem co trichophyton się zwie. Apetyt dopisuje, buszują po klatce, zwłaszcza w nocy jak pani chce spać. Maluchy uwielbiają paprykę, a mamusia i cioteczka wręcz przeciwnie, ledwie skubnęły. Wybredne :)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Co tam u świniaków? Są jakieś widoki na domek?
asiaby

Grzybka kończymy leczyć, ślicznie zarastają. Domek czeka na Waya u Puerh, będzie miał kolegę. Milky zostaje u mnie. Natomiast dziewczynki wciąż czekają na swojego człowieka. Bardzo się do mnie przywiązały, reagują kwikiem gdy usłyszą moje klapki :) Postaram się zrobić nowe zdjęcia tych śliczności. Wybaczcie,rzadko zaglądam na forum,ale dużo się u mnie dzieje, do tego zdrówko mi szwankuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”