Casanova - znowu wolny...[W-w]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

magdas

Re: Klika ze śmietnika - chłopaki bogate w charakter[W-W]

Post autor: magdas »

Obrazek

Borsuk uklada sie do snu...

Obrazek
lubię

Post autor: lubię »

Miśki - żarłoki brzuchate - puchate :love: Magda, wiesz że człowiek się przywiązuje do tych wszystkich paskud i nawet jak ma wszystkiego dość i zgrzyta zębami, to mu potem żal się rozstawać? Lojalnie uprzedzam...
jax

Post autor: jax »

Ale gromadka... :love: Tylko Wam zazdrościć.
magdas

Kaska, teraz mi o tym mowisz? :lol:

Kochane sa :mrgreen: a Rubin odkryl nowa zabawe...wchodzi na gore i piszczy, jak pozostale sie za nim rozgladaja, to zbiega na dol i znow do gory...i tak po kilka razy :laugh:
magdas

chlopaki rosna i chyba sie zadomowily :)

Borsuk jest zakochany w moim Franku (bez wzajemnosci)...jak tylko ide do Frania, to Borsuk staje na hamaku i piszczy do kolegi :love: za to Franek pozwala mu polezaec w swoim szlafroku, ale jak za bardzo sie zbliza, to ustawia Borsuczka do pionu :lol:

tak potrafia sobie grzecznie lezec...

Obrazek

Obrazek

i z innymi :)

Obrazek

Obrazek

Borsuk wypatruje Franaka

Obrazek

jedzonko :)

Obrazek

niestety przed chwila Franek pogonil Borsuka tak, ze az sie wystraszylam (krwi nie bylo) i je rozdzielilam...
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jej oni są tacy piękni :love: a Kuku i Bobo to w ogóle cudeńka, bo tacy w moich kolorkach i w dodatku rozczochrańce :love: ale najbardziej się nadziwić nie mogę, że oni tak razem w czwórkę żyją :think: u mnie konfiguracja 2 x 2 i nie ma mowy żeby ich choćby na wybieg razem wypuścić, ba nawet w klatkach naprzeciw siebie być nie mogą, bo zaraz afera i rzucanie się na pręty :sadness: Jednym słowem jak dla mnie to to jest stadko marzenie ahh.. :love:
magdas

oni sie w miare dobrze dogaduja...Borsuk rzadzi, Rubin rozrabia, Rudy zaczepia kogo sie da i stroszy piorka, a Kuku najspokojniejszy z nich wszystkich :mrgreen:

jedynie moj Franek jest a spoleczny i jak ich puszczam na wybiegu do zwiewa do mnie na materac i z nikim sie nie bawi :nono:
tak sie zastanawiam czy on sie przyzwyczail, ze jedynak i tak mu wygodnie :idontknow:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No i każdy inny, to jest fajne :D Mój Tasman nigdy nie był jedynakiem a i tak świnek nie toleruje i zdecydowanie najbardziej lubi moje towarzystwo, więc może taka natura Franka ;)
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Faktycznie kolorowe stadko. Cudni są, każdy w swoim rodzaju :love:
magdas

no to mnie pocieszylas, bo juz myslalam, ze z Frankiem cos nie tak...w koncu swinki to stadne zwierzaki, a on taki indywidualista ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”