to może jakaś zamiana ?
ja wezmę od kogoś z warszawy samiczki i będzie miejsce dla labków
Następna szóstka - wszyscy w DT !
Moderatorzy: porcella, pucka69
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Następna lutowa szóstka - kto ma cos wolnego?
Kiedy wlaśnie niespecjalnie jest coś do wzięcia na zamianę. Jolki bialaski jadą, a tak, to samczyki.basia M pisze:to może jakaś zamiana ?
ja wezmę od kogoś z warszawy samiczki i będzie miejsce dla labków
Mogę przetrzymać dwie samiczki na kwarantannie w Warszawie. Założę im wątki, bo jak się znajdą DSy to przetrzymam je do czasu trafienia do DS.
EDIT: Czy samiczki mogą trafić do Kajmana proszę, proszę, proszę? Zaczął mi się semestr i na razie zanim wszystko się nie unormuje i nie ułożę sobie planu, nie pozałatwiam papierów itp to mam roboty po korek :/ Z Kajmana będzie mi superwygodnie je odebrać.
EDIT: Czy samiczki mogą trafić do Kajmana proszę, proszę, proszę? Zaczął mi się semestr i na razie zanim wszystko się nie unormuje i nie ułożę sobie planu, nie pozałatwiam papierów itp to mam roboty po korek :/ Z Kajmana będzie mi superwygodnie je odebrać.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Marysia, no chciałabym Ci Kajmana przychylic, ale nie mogą, bo je odbieramy z koleżanką z pracy w przerwie zajęć slużbowych i nie damy rady jechać na Wolę. Z Mv do mojej pracy jest rzut beretem, jak wiesz.
Ach, takie buty...
No cóż, jak klapa, to klapa. Zobaczymy, ile te laski będą musiały w MV posiedzieć. Oby zdrowe były
No cóż, jak klapa, to klapa. Zobaczymy, ile te laski będą musiały w MV posiedzieć. Oby zdrowe były

-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Sempre, ja na koniec lutego powinnam jechać z Heńkiem i moją Tośką do MV, to wtedy bym mogła Ci je podwieźć do domu.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Byłoby cudownie 
To najpierw zobaczmy, co tam wyjdzie z tych pudełek, a potem będziemy gdybać. Klepię się na TDT dla dwóch zdrowych samiczek, a jak nie będą zdrowe, to pomyślę nad facetami. Tyle że u mnie dwie baby są na wyciągnięcie nosa, nie będzie chłopcom palma odbijać przy kobietkach?
EDIT: A może sterylki już nie pachną samiczką?

To najpierw zobaczmy, co tam wyjdzie z tych pudełek, a potem będziemy gdybać. Klepię się na TDT dla dwóch zdrowych samiczek, a jak nie będą zdrowe, to pomyślę nad facetami. Tyle że u mnie dwie baby są na wyciągnięcie nosa, nie będzie chłopcom palma odbijać przy kobietkach?
EDIT: A może sterylki już nie pachną samiczką?

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na pewno nie pachną smarkaczom, co to się boją wszystkiego, co je otacza
Ok, to wolę samiczki, ale jak laski będą chore, a faceciki zdrowi, to wezmę facecików.
No, to kto jeszcze? 4 sztuki szukają przynajmniej TDT w Warszawie
No, to kto jeszcze? 4 sztuki szukają przynajmniej TDT w Warszawie