Zenit - prawie teddy -Zambrów- już DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Pattyy

Re: Zenit - prawie teddy -Zambrów

Post autor: Pattyy »

No tak...Przecież :(
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

Zenitek na spacerku z Pysiem, razem mają wypas :102:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
tu we dwóch jedzą jedno źdźbło trawy

Obrazek
MojProsiaczekTolek

Post autor: MojProsiaczekTolek »

Kurcze :-\ właśnie trafiłam na tego przystojniaka, a tutaj już prawie zajęty! Byłby idealny dla statecznego pięciolatka Tolka :-D No nic - trzymam :fingerscrossed: za DS, a gdyby coś poszło nie tak to ja mam na niego chrapkę ;-)
Szejron

Post autor: Szejron »

Mogłabym powiedzieć to samo, ale tak jak mówię, mam dwóch panów, niestety będę chyba musiała ich rozdzielić, bo się nie dogadują... Tak czy siak, trzymam kciuki za dobry dom!
Pattyy

Ale wypas :love: Z pełnymi brzuszkami to pewnie milej :102:
Ja z moim Pysiem muszę 2 godz. siedzieć na dworze,aż całą trawkę w okół altanki "skosi" :buzki:
♥Zenitek♥ jak zawsze śliczny :świnka1: A w tej klatce (o ile się nie mylę) C&C to toje prosiaki czy tymczasy? Są cudni :szczerbaty: ♥WSZYSCY♥
Pattyy

MojProsiaczekTolek pisze:Kurcze :-\ właśnie trafiłam na tego przystojniaka, a tutaj już prawie zajęty! Byłby idealny dla statecznego pięciolatka Tolka :-D No nic - trzymam :fingerscrossed: za DS, a gdyby coś poszło nie tak to ja mam na niego chrapkę ;-)
Widzę,że też Ci się spodobał Zenitek?
Marzyłam o takim prosiaku jak on od zawsze
Niestety nwm jak będzie z moimi rodzicami
No trudno najwyraźniej ta świnka jak ze snów pewnie do mnie nie trafi :pocieszacz:
...Płakać mi się chce kiedy wmawiam sobie,że rodzice na Zenisia się nie zgodzą...
Nwm dlaczego to ja właśnie nie mogę mieć 2 świnków!
No trudno...Pewnie za kilka dni będzie ZAREZERWOWANY tak jak inne prosiaki...
Ale cóż poradzić...Raczej nic
Dalej nie mogę uwierzyć w to,że KUPIŁAM (niestety) tylko 1 świnkę a teraz mój Pan cierpi...I to wszystko moja wina!
MojProsiaczekTolek

Post autor: MojProsiaczekTolek »

Może jednak się zgodzą? :pray:
A jak nie to może moi się zgodzą? :pray: :pray:
basia M
Kontakt:

Ja mam w klatce C&C swoje świnki i tymczaski . zgadzam się , wszystkie są świetne i bliskie memu sercu . nie wyobrażam sobie , że mogłoby ich nie być . jutro o tej porze będzie ich 15 sztuk

A Zenitek jak na razie to nie ma rezerwacji , więc każdy ma szanse... :102:
Szejron

Post autor: Szejron »

15 sztuk? Jejku, prawdziwe świniarium... :)
Dobrze wiedzieć, że każdy ma szansę, wczoraj rozdzieliłam swoje świnki-po 2 miesiącach od łączenia jednak nie będzie z tego miłości, raczej krwawej :( Zenit byłby świetnym towarzyszem dla mojego Misia, ale dalej mam nadzieję, że jednak dogadają się moje prosiaki...:roll:
basia M
Kontakt:

Szejron , Zenitek jest niezwykle ugodowy .
teraz jest w klatce z Pyśkiem DankiPawlak . a ona powiedziała ,że Pysio pierze każdą świnkę - samca .
z nim przyjaźń :102:
to pod każdym względem idealna świnka ,chociaż trochę bojaźliwy lub nieufny do ludzi. każdy niespodziewany dla niego ruch ( mój ) a spierdziela tak szybko , że ledwo zakręty na podłodze bierze :lol:
a za to jaki ciekawski , nie ma chyba miejsca ,gdzie nie wlazł i na podłodze sika na potęgę . tylko ze ściereczką za nim biegam ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”