Zenit - prawie teddy -Zambrów- już DS
Moderator: silje
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Re: Zenit - prawie teddy -Zambrów
Kurcze :-\ właśnie trafiłam na tego przystojniaka, a tutaj już prawie zajęty! Byłby idealny dla statecznego pięciolatka Tolka
No nic - trzymam
za DS, a gdyby coś poszło nie tak to ja mam na niego chrapkę 

Mogłabym powiedzieć to samo, ale tak jak mówię, mam dwóch panów, niestety będę chyba musiała ich rozdzielić, bo się nie dogadują... Tak czy siak, trzymam kciuki za dobry dom!
Ale wypas
Z pełnymi brzuszkami to pewnie milej
Ja z moim Pysiem muszę 2 godz. siedzieć na dworze,aż całą trawkę w okół altanki "skosi"
♥Zenitek♥ jak zawsze śliczny
A w tej klatce (o ile się nie mylę) C&C to toje prosiaki czy tymczasy? Są cudni
♥WSZYSCY♥

Ja z moim Pysiem muszę 2 godz. siedzieć na dworze,aż całą trawkę w okół altanki "skosi"

♥Zenitek♥ jak zawsze śliczny

Widzę,że też Ci się spodobał Zenitek?MojProsiaczekTolek pisze:Kurcze :-\ właśnie trafiłam na tego przystojniaka, a tutaj już prawie zajęty! Byłby idealny dla statecznego pięciolatka TolkaNo nic - trzymam
za DS, a gdyby coś poszło nie tak to ja mam na niego chrapkę
Marzyłam o takim prosiaku jak on od zawsze
Niestety nwm jak będzie z moimi rodzicami
No trudno najwyraźniej ta świnka jak ze snów pewnie do mnie nie trafi

...Płakać mi się chce kiedy wmawiam sobie,że rodzice na Zenisia się nie zgodzą...
Nwm dlaczego to ja właśnie nie mogę mieć 2 świnków!
No trudno...Pewnie za kilka dni będzie ZAREZERWOWANY tak jak inne prosiaki...
Ale cóż poradzić...Raczej nic
Dalej nie mogę uwierzyć w to,że KUPIŁAM (niestety) tylko 1 świnkę a teraz mój Pan cierpi...I to wszystko moja wina!
Może jednak się zgodzą?
A jak nie to może moi się zgodzą?

A jak nie to może moi się zgodzą?

-
- Kontakt:
Ja mam w klatce C&C swoje świnki i tymczaski . zgadzam się , wszystkie są świetne i bliskie memu sercu . nie wyobrażam sobie , że mogłoby ich nie być . jutro o tej porze będzie ich 15 sztuk
A Zenitek jak na razie to nie ma rezerwacji , więc każdy ma szanse...
A Zenitek jak na razie to nie ma rezerwacji , więc każdy ma szanse...

15 sztuk? Jejku, prawdziwe świniarium... 
Dobrze wiedzieć, że każdy ma szansę, wczoraj rozdzieliłam swoje świnki-po 2 miesiącach od łączenia jednak nie będzie z tego miłości, raczej krwawej
Zenit byłby świetnym towarzyszem dla mojego Misia, ale dalej mam nadzieję, że jednak dogadają się moje prosiaki...

Dobrze wiedzieć, że każdy ma szansę, wczoraj rozdzieliłam swoje świnki-po 2 miesiącach od łączenia jednak nie będzie z tego miłości, raczej krwawej

-
- Kontakt:
Szejron , Zenitek jest niezwykle ugodowy .
teraz jest w klatce z Pyśkiem DankiPawlak . a ona powiedziała ,że Pysio pierze każdą świnkę - samca .
z nim przyjaźń
to pod każdym względem idealna świnka ,chociaż trochę bojaźliwy lub nieufny do ludzi. każdy niespodziewany dla niego ruch ( mój ) a spierdziela tak szybko , że ledwo zakręty na podłodze bierze
a za to jaki ciekawski , nie ma chyba miejsca ,gdzie nie wlazł i na podłodze sika na potęgę . tylko ze ściereczką za nim biegam ...
teraz jest w klatce z Pyśkiem DankiPawlak . a ona powiedziała ,że Pysio pierze każdą świnkę - samca .
z nim przyjaźń

to pod każdym względem idealna świnka ,chociaż trochę bojaźliwy lub nieufny do ludzi. każdy niespodziewany dla niego ruch ( mój ) a spierdziela tak szybko , że ledwo zakręty na podłodze bierze

a za to jaki ciekawski , nie ma chyba miejsca ,gdzie nie wlazł i na podłodze sika na potęgę . tylko ze ściereczką za nim biegam ...