Kapsel szuka kumpla [Wałcz] rez.

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Szejron

Re: Kapsel szuka kumpla [Wałcz]

Post autor: Szejron »

A dziękuję, brakuje jeszcze drinków z palemką, ale pracujemy nad tym :lol:
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Szejron pisze:A dziękuję, brakuje jeszcze drinków z palemką, ale pracujemy nad tym :lol:
Hmm...Ja bym jeszcze zaoferowała masaż łapek :lol: (po całodobowym nic nie robieniu takie łapki potrzebują masażu) :laugh:
Szejron

Kapsel jutro rano dostaje ostatnią porcję antybiotyku, jestem dobrej myśli, wszystko idzie ku lepszemu-ale domku dla prosiaczka dalej nie ma :(

Kto mnie pokocha? :love:
Obrazek
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Ja bym pokochała ale jeszcze nie moge mieć 3 świnki. Kapselek jest piękny, gdzie jego dom?! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
sophiee
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: sophiee »

Jaki śliczny! :love:

Mój samiec niestety nie dość, że jest starszy to jeszcze mega dominujący...
Ale trzymam kciuki za domek, bo fajny z niego prosiak :fingerscrossed:
Szejron

Werusiek pisze:Ja bym pokochała ale jeszcze nie moge mieć 3 świnki. Kapselek jest piękny, gdzie jego dom?! :fingerscrossed:
1, 2 czy 3 prosiaki, co to za różnica... :P

Dziękuję i proszę o dalsze trzymanie kciuków, może gdzieś tam jest fajny dom dla Kapsla. Dzisiaj postaram się jeszcze zrobić mu jedną sesję fotograficzną, ale przyznam, że będzie ciężko, bo to bardzo ruchliwy model :P
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Szejron pisze:
Werusiek pisze:Ja bym pokochała ale jeszcze nie moge mieć 3 świnki. Kapselek jest piękny, gdzie jego dom?! :fingerscrossed:
1, 2 czy 3 prosiaki, co to za różnica... :P
Jeszcze 2 nie ma bo dopiero w sobotę sie okaże! Dlatego nie moge mieć i 3. :102:
Szejron pisze:Dziękuję i proszę o dalsze trzymanie kciuków, może gdzieś tam jest fajny dom dla Kapsla. Dzisiaj postaram się jeszcze zrobić mu jedną sesję fotograficzną, ale przyznam, że będzie ciężko, bo to bardzo ruchliwy model :P
Zajmij go jedzeniem na zdjęciach, to zawsze pomaga :D
Lizaczek

Post autor: Lizaczek »

Na pewno znajdzie domek :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

Kapsel jest cudny ! Zakochałam się w nim :love: Jedyne co mnie martwi to fakt że mj Bruno też jest dominującym samcem.
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Szejron

natalia.k pisze:Kapsel jest cudny ! Zakochałam się w nim :love: Jedyne co mnie martwi to fakt że mj Bruno też jest dominującym samcem.
To faktycznie może być problem, dlatego raczej szukam dla niego spokojnego i młodszego samczyka. Z dominującym może być problem, a nie chcę walk. :)

Uf, Kapsel po wizycie u weta, wszystko dobrze, prosiak zdrów jak ryba! :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”