Kapsel szuka kumpla [Wałcz] rez.
Moderator: silje
Re: Kapsel szuka kumpla [Wałcz]
A dziękuję, brakuje jeszcze drinków z palemką, ale pracujemy nad tym 

Hmm...Ja bym jeszcze zaoferowała masaż łapekSzejron pisze:A dziękuję, brakuje jeszcze drinków z palemką, ale pracujemy nad tym

Kapsel jutro rano dostaje ostatnią porcję antybiotyku, jestem dobrej myśli, wszystko idzie ku lepszemu-ale domku dla prosiaczka dalej nie ma 
Kto mnie pokocha?

Kto mnie pokocha?

Ja bym pokochała ale jeszcze nie moge mieć 3 świnki. Kapselek jest piękny, gdzie jego dom?! 

- sophiee
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Jaki śliczny!
Mój samiec niestety nie dość, że jest starszy to jeszcze mega dominujący...
Ale trzymam kciuki za domek, bo fajny z niego prosiak

Mój samiec niestety nie dość, że jest starszy to jeszcze mega dominujący...
Ale trzymam kciuki za domek, bo fajny z niego prosiak

1, 2 czy 3 prosiaki, co to za różnica...Werusiek pisze:Ja bym pokochała ale jeszcze nie moge mieć 3 świnki. Kapselek jest piękny, gdzie jego dom?!

Dziękuję i proszę o dalsze trzymanie kciuków, może gdzieś tam jest fajny dom dla Kapsla. Dzisiaj postaram się jeszcze zrobić mu jedną sesję fotograficzną, ale przyznam, że będzie ciężko, bo to bardzo ruchliwy model

Jeszcze 2 nie ma bo dopiero w sobotę sie okaże! Dlatego nie moge mieć i 3.Szejron pisze:1, 2 czy 3 prosiaki, co to za różnica...Werusiek pisze:Ja bym pokochała ale jeszcze nie moge mieć 3 świnki. Kapselek jest piękny, gdzie jego dom?!

Zajmij go jedzeniem na zdjęciach, to zawsze pomagaSzejron pisze:Dziękuję i proszę o dalsze trzymanie kciuków, może gdzieś tam jest fajny dom dla Kapsla. Dzisiaj postaram się jeszcze zrobić mu jedną sesję fotograficzną, ale przyznam, że będzie ciężko, bo to bardzo ruchliwy model

- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Kapsel jest cudny ! Zakochałam się w nim
Jedyne co mnie martwi to fakt że mj Bruno też jest dominującym samcem.

"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
To faktycznie może być problem, dlatego raczej szukam dla niego spokojnego i młodszego samczyka. Z dominującym może być problem, a nie chcę walk.natalia.k pisze:Kapsel jest cudny ! Zakochałam się w nimJedyne co mnie martwi to fakt że mj Bruno też jest dominującym samcem.

Uf, Kapsel po wizycie u weta, wszystko dobrze, prosiak zdrów jak ryba!