Kala i Pchełka ♥ Mirabelka [*]
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

maleńka
- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Re: Kala ♥ zdjęcia :)
oo  nowy wątek założyłaś    Mój  i moich dziewczyn  również  przepadł  z  powodu  braku  czasu   ale  odnawiać  go  nie będę  jak na  razie
  Mój  i moich dziewczyn  również  przepadł  z  powodu  braku  czasu   ale  odnawiać  go  nie będę  jak na  razie   Kala  widzę  dalej  Hrabina  na całego  , powinna  odwiedzić  moje  szlachcianki  czuję  że  by się  skumały  by  było  Trio Czarownic
  Kala  widzę  dalej  Hrabina  na całego  , powinna  odwiedzić  moje  szlachcianki  czuję  że  by się  skumały  by  było  Trio Czarownic  

Mój  i moich dziewczyn  również  przepadł  z  powodu  braku  czasu   ale  odnawiać  go  nie będę  jak na  razie
  Mój  i moich dziewczyn  również  przepadł  z  powodu  braku  czasu   ale  odnawiać  go  nie będę  jak na  razie   Kala  widzę  dalej  Hrabina  na całego  , powinna  odwiedzić  moje  szlachcianki  czuję  że  by się  skumały  by  było  Trio Czarownic
  Kala  widzę  dalej  Hrabina  na całego  , powinna  odwiedzić  moje  szlachcianki  czuję  że  by się  skumały  by  było  Trio Czarownic  
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016

- 

maleńka
Szukałam właśnie waszego wątku ale nie znalazłam, więc się domyśliłam, że też nie miałaś czasu   Rób nowy wątek bo chce zobaczyć dziewczyny
 Rób nowy wątek bo chce zobaczyć dziewczyny  

- 

maleńka
No i mamy klatkę zrobioną   Muszę jeszcze dokupić jutro kątowniki bo źle sobie to wszystko policzyłam i mi brakło. PP też źle pocięliśmy... Ale już trudno, damy radę to naprawić
 Muszę jeszcze dokupić jutro kątowniki bo źle sobie to wszystko policzyłam i mi brakło. PP też źle pocięliśmy... Ale już trudno, damy radę to naprawić   

Zdjęcia z budowy, teraz jest kuweta w środku, jutro wszystko pomyję, obiję boki od środka ceratą, dokręcimy całą resztę i czekamy na WPA 

Muszę jeszcze dokupić jutro kątowniki bo źle sobie to wszystko policzyłam i mi brakło. PP też źle pocięliśmy... Ale już trudno, damy radę to naprawić
 Zdjęcia z budowy, teraz jest kuweta w środku, jutro wszystko pomyję, obiję boki od środka ceratą, dokręcimy całą resztę i czekamy na WPA

- 

Pani Strzyga
I jak się na siebie obrażą, to mają taki układ klatki, ze nie będą musiały nawet na siebie patrzeć 

- 

Assia_B
Chyba mnie tu jeszcze nie było  Witam witam
 Witam witam  Słyszałam, że już po WPA
 Słyszałam, że już po WPA   

A ten.. W tej klatce to "okien" nie będzie?

Witam witam
 Witam witam  Słyszałam, że już po WPA
 Słyszałam, że już po WPA   
 A ten.. W tej klatce to "okien" nie będzie?
- 

maleńka
No już po, czekamy co Beth powie, bo na razie wydaje mi się, że poszło ok   

Narazie okienek nie będzie. Klatka musi być wysoka bo Kala bez problemu przeskakuje 30-centymetrową deskę. Za jakiś czas jak uzbieram, to bym chciała z przodu zrobić takie ramki na pleksi, napewno będzie to lepiej wyglądać.

Narazie okienek nie będzie. Klatka musi być wysoka bo Kala bez problemu przeskakuje 30-centymetrową deskę. Za jakiś czas jak uzbieram, to bym chciała z przodu zrobić takie ramki na pleksi, napewno będzie to lepiej wyglądać.

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Trzymamy   
   za  szybka  adopcję
  za  szybka  adopcję  

za  szybka  adopcję
  za  szybka  adopcję  
Za Tęczowym Mostem