Już wiadomoSylwia.a pisze:Kiedy będzie wiadomo, czy Izzy idzie do nowego domku?
W razie co, chętnie ustawię się "w kolejce"
Nieśmiała Józia/ dzieci Merida, Tiana, Izzy w DS [T-ń]
Moderator: silje
- 

Joanka
 - Moderator globalny
 - Miejscowość: okolice Torunia
 - Kontakt:

Re: Nieśmiała Józia i córka Merida /Tiana-DS i Izzy REZ [T-ń
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik

- 

doro.ta

Hejka! Tutaj Tiana! Włamałam się mamie na forum, wrzuciłam właśnie zdjęcia na serwer i muszę je Wam od razu wysłać!
Po półgodzinnej przejażdżce trafiłam do nowego domu. Pierwsze co, to zrobili mi zdjęcie i powiedzieli, że to na pamiątke.

Kiedy zobaczyłam moje nowe współlokatorki, wiedziałam, że się z nimi zaprzyjaźnię! Biegałam dookoła i się cieszyłam, ale one nie podzielały mojego entuzjazmu. Doszło do tego, że ja sobie jadłam sianko w kącie a one się kłóciły. Chyba stałam się kością niezgody, ale po paru godzinach wszystkim wyczerpały się baterie i każdy poszedł spać w swoim kącie.

Potem przenieśli mnie do nowej klatki z nowym pachnącym wystrojem! Bardzo mi się spodobało, chociaż Melisa cały czas nie była zadowolona z mojej obecności i cały czas odganiała mnie od paśnika i miski. Ale ja nie dawałam za wygraną i starałam się przytulać, co po krótkim czasie zaowocowało dzieleniem norki z Lolą! (moi rodzice myśleli, że ona chce mnie udusić
 )

Po dwóch dniach zapanował spokój, wszystkie razem z dziewczynami jemy z jednego paśnika. Melisa czasem mnie szturcha, ale wiem, że to przyjazne zaczepki.

Jestem bardzo odważną i wesołą świnką
 Pomimo tego, że jestem tak krótko w nowym domu to nie chowam się pod półką tylko bawię się i śpię pod gołym sufitem. Dzisiaj nauczyłam się sama wychodzić na wybieg z klatki więc rodzice mają nową rozrywkę - pilnowanie białej strzały!  

PS Dziwna sytuacja, bo czasem nawet na mnie mówią Bianka, a czasem Bibi (chyba chodzi o BB-8)

Po półgodzinnej przejażdżce trafiłam do nowego domu. Pierwsze co, to zrobili mi zdjęcie i powiedzieli, że to na pamiątke.

Kiedy zobaczyłam moje nowe współlokatorki, wiedziałam, że się z nimi zaprzyjaźnię! Biegałam dookoła i się cieszyłam, ale one nie podzielały mojego entuzjazmu. Doszło do tego, że ja sobie jadłam sianko w kącie a one się kłóciły. Chyba stałam się kością niezgody, ale po paru godzinach wszystkim wyczerpały się baterie i każdy poszedł spać w swoim kącie.

Potem przenieśli mnie do nowej klatki z nowym pachnącym wystrojem! Bardzo mi się spodobało, chociaż Melisa cały czas nie była zadowolona z mojej obecności i cały czas odganiała mnie od paśnika i miski. Ale ja nie dawałam za wygraną i starałam się przytulać, co po krótkim czasie zaowocowało dzieleniem norki z Lolą! (moi rodzice myśleli, że ona chce mnie udusić

Po dwóch dniach zapanował spokój, wszystkie razem z dziewczynami jemy z jednego paśnika. Melisa czasem mnie szturcha, ale wiem, że to przyjazne zaczepki.

Jestem bardzo odważną i wesołą świnką

PS Dziwna sytuacja, bo czasem nawet na mnie mówią Bianka, a czasem Bibi (chyba chodzi o BB-8)
- 

Joanka
 - Moderator globalny
 - Kontakt:

To się gwiazda urządziła  

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]

- sosnowa
 - Miejscowość: Warszawa
 - Kontakt:

Pięknie. Brawo.

- 

Joanka
 - Moderator globalny
 - Kontakt:

Dziewczyny przeprowadziły się do Bydgoszczy na dt do katiushy 

- 

katiusha

I wypuszczają szkity, albo konsumują zielonkę 

Józia siedzi se starszymi pannami i skłaniam się do stworzenia duetu Józia&Leosia
(watek Leosi: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 86#p381686 )
Już drugiego dnia znajomości często koło siebie leżakują.

Józia siedzi se starszymi pannami i skłaniam się do stworzenia duetu Józia&Leosia
(watek Leosi: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 86#p381686 )
Już drugiego dnia znajomości często koło siebie leżakują.

- 

patrycja

Bosko, że małej trafił się taki wspaniały i kochany dom!  No i koleżanki ma  
. Super!

- Iza
 - Miejscowość: Bydgoszcz
 - Kontakt:

Słyszałam, że Józia jest małym żarłoczkiem i po powrocie ze szpitaliku rzuciła się na karmę! 
 Super, jestem z niej bardzo dumna  

- 

katiusha

Ma się swietnie nasza piratka