Pulpet - już w nowym, wspaniałym domu!
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Pulpet - mamy rezerwację!
Fantastycznie... To ile jeszcze im czasu dajemy, zanim przeniesiemy do uratowanych 

Jak na razie to jeszcze wielkiej miłości nie ma, jest szacunek miedzy prosiakami, nie rzuciły się do tej pory z zębami na siebie a do tego śpią coraz bliżej siebie i jedzą z jednej kupki zielonkę i z jednej miski karmę więc na 99,9% Pulpet zostanie u nas. Pozdrawiam serdecznie Sylwek
Między niektórymi świnkami jest właśnie taka relacja - moje prosiaki też tak na siebie reagują. Nie ma miłości, nie śpią razem przytulone, jedzą razem - ale Kiwi Gofra od jedzenia zdecydowanie odgania. Nie ma zębów, jest wzajemny szacunek, ale bez specjalnego przywiązania... Przynajmniej tak myślałam na początku
Wystarczy, że się moje świnie na dłuższą chwilę rozdzieli, to w klatce jest taka panika i szukanie "tej mojej świnki" - nigdy bym się takiej reakcji nie spodziewała.
Więc różnie świnki na siebie reagują, ale zdecydowanie potrzebują "tego drugiego/tej drugiej"

Więc różnie świnki na siebie reagują, ale zdecydowanie potrzebują "tego drugiego/tej drugiej"

Moim zdaniem to już Pulpet zostanie u nas nawet gdyby się nie dogadali najwyżej drugą klatkę wstawimy. W relacjach z godziny jest taka malutka poprawa in plus, najważniejsze że się nie gryzą, zębami przestały zgrzytać, Ewook jeszcze kuprem kręci ale to po roku mieszkania z Wookim robił tak samo. Co najważniejsze jedzą razem i są już spokojniejsze przy braniu na kolana.
Chłopaki powooooolutku się docierają, Pulpecik nie daje się obskakiwać i niestety to bardzo wkurza Ewooka i trochę przez to kłócą. Jak nie będzie innego wyjścia to niestety obaj zostaną wykastrowani i to powinno pomóc.
Chłopaki powooooolutku się docierają, Pulpecik nie daje się obskakiwać i niestety to bardzo wkurza Ewooka i trochę przez to kłócą. Jak nie będzie innego wyjścia to niestety obaj zostaną wykastrowani i to powinno pomóc.