Trio pięknych dam [Bydgoszcz]
Moderator: silje
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Gloria i Greta - zniewalające urokiem [Bydgoszcz]
No i co tam z dziewuszkami?...

witam jestem zainterosowana świnkami
glorią nr 3158,greta nr 3159 czy jest możliwość wysłania świnek do Ostródy pozdrawiam 

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Tak jak jest napisane w opisie dziewczynek, ich adopcja jest zawieszona.
Mimo pozytywnych wyników przeglądów oraz wyników badań krwi Glorii, ich zachowanie cały czas mnie niepokoiło. Po raz kolejny trafiły na przegląd i tym razem wyszło kilka bardzo niepokojących problemów. Udało się trafić na ich "gorszy moment", dzięki czemu w końcu wyszło co im dolega. Greta przechodzi obecnie zapalenie górnych dróg oddechowych, trwa antybiotykoterapia. Jeśli cykl nie przyniesie rezultatów, pobrany zostanie wymaz. U Glorii sytuacja jeszcze poważniejsza. Pewna wiotkość w połączeniu ze słabą pracą serca zasugerowała badania poziomu tyroksyny, które niestety potwierdziły niedoczynność tarczycy.
Mimo pozytywnych wyników przeglądów oraz wyników badań krwi Glorii, ich zachowanie cały czas mnie niepokoiło. Po raz kolejny trafiły na przegląd i tym razem wyszło kilka bardzo niepokojących problemów. Udało się trafić na ich "gorszy moment", dzięki czemu w końcu wyszło co im dolega. Greta przechodzi obecnie zapalenie górnych dróg oddechowych, trwa antybiotykoterapia. Jeśli cykl nie przyniesie rezultatów, pobrany zostanie wymaz. U Glorii sytuacja jeszcze poważniejsza. Pewna wiotkość w połączeniu ze słabą pracą serca zasugerowała badania poziomu tyroksyny, które niestety potwierdziły niedoczynność tarczycy.
- Iza
- Kontakt:

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Ojej ,jakoś chyba wcześniej nie zauważyłam tych pięknych dziewczynek! Jak one?Jak zdrówko?
- Iza
- Kontakt:
Czekamy na kolejny przegląd i ocenę stanu zdrowia. Na co dzień dziewczynki są po prostu szczęśliwe. Uwielbiają głaskanie, chodzenie po całym pokoju. Czują się jak u siebie, korzystają z wszelkich przyjemności jakie im zapewniam. Gdyby znalazł się DS świadomy odpowiedzialności, bardzo chętnie bym wydała. Chciałabym bardzo, by miały swoich własnych ludzi.
dziewczynki cudowne, zdrówka