Furkan i Anex zamieszkali w Częstochowie___ Moher (*)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

wilczurka

Re: Furkan i Moher [Sztum]- rezerwacja

Post autor: wilczurka »

I jak tam wpa?
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Furkan i Moher [Sztum]- rezerwacja

Post autor: silje »

Jeszcze się nie odbyła. Ale jest umówiona.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Furkan i Moher [Sztum]- wolni

Wizyta przedadopcyjna była umówiona na dzis... i właśnie dziś się dowiedziałam, że potencjalny DS zrezygnował z chłopaków.
:idontknow:

Tak, że szukamy dalej superdomku dla Furkana i Mohera.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Szkoda,ale na pewno znajdą szybko ekstra domek :)
wilczurka

Jak mógł zrezygnować z tak cudnych świnek??!!Ten "dom" widocznie nie był ich wart ;) mama coraz bardziej mięknie a tata to tata, to mama decyduje :D tym razem spróbuje bardziej ją przekonać by się zgodziła na adopcję przed wakacjami bo po to już ich pewnie nie będzie :(
Ostatnio zmieniony 01 mar 2017, 19:23 przez wilczurka, łącznie zmieniany 1 raz.
Olja

Post autor: Olja »

Furkan jest cudowny! Szkoda, że ktoś zrezygnował.
wilczurka

Mam sprawe i niewiem co mam zrobić, dało może by się coś zrobić by adoptować je ale we wrześniu po wakacjach?Bo właśnie mama się zgodziła 100% ale dopiero po wakacjach :( ona mówi "nie chce płacić za hotel dla gryzoni bo poco dodatkowy koszt" i mówi też że to bez sensu by mieć świnki 3miesiące i je "pożyczyć" gdy świnki były by od niedawna i by się stresowały...Powiedziała także że moge zarezerwować ale przyjmiemy je po wakacjach może wcześniej (zależy kiedy wyjedziemy z warszawy i kiedy wrócimy napewno trwać to będzie tydzień).Dało by się może w tej sytuacji coś zrobić? Bo wiem że na mnie nie poczekają :( ale chce też dla nich dobrze i nie chce te by tyle czekały :( Mama tym razem nie zmieni zdania a jeśli będe ciągle gadała o tym i wogóle to nie będzie świnek i mama nie żartuje...Pozdrawiam
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Wilczurko... sama przyznasz, że rezerwacja na ponad 4 miesiące (albo i 6- jeśli do "po wakacjach"), to przesada. Wyjazd tygodniowy na wakacje też nie powinien być przeszkodą, bo w następnym roku też będą wakacje i znowu będzie "problem". A koszty przy świnkach zawsze będą- jak przy każdym zwierzęciu. Także te dodatkowe.
Jeśli do wakacji będą nadal wolni, to być może zamieszkają u Ciebie. Mam jednak nadzieję, że nie będą musieli czekać aż tak długo na swojego człowieka i swój dom.
wilczurka

To prawda to bardzo długo :( żadna świnka nie powinna tyle czekać na swój dom :( za rok na następne wakacje wyjeżdżać nie zamieżamy przez następne lata tak samo.A jeśli to wtedy pewnie mama się zgodzi na hotel.Narazie szukam hoteli na szybszy termin nawet i przed tymi wakacjami by już w wakacje je zarezerwować ale to pewnie się nie uda i chłopcy zostaną adoptowani.Nie chce dla nich zle :( ale jakby nie bydą adoptowani do wakacji bo przypuszczam że znajde jakiś termin na początku to chętnie je adoptujemy.Mama po wyjezdzie się zgodziła +wyprawka która może troche potrwać.Mam nadzieje że zdecyduje się na adopcje dużo wcześniej.
wilczurka

Co u moich ulubieńców?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”