Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

anmitsu

Re: Grobelka- będzie mamą, wstrzymana [Jaworzno]

Post autor: anmitsu »

Grobcia zasługuje na domek najlepszy na świecie i albo będzie to ktoś sprawdzony z forum, albo zostanie. Do przypadkowego człeka jej nie oddam, już sama kombinuję jak tu zrobić żeby miała spokojny kąt. :)
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Rozumiem i popieram! Zapytaj Cynthii czy jestem sprawdzonym człowiekiem, aż się boje co odpowie :laugh:
anmitsu

Timcior tak ukochał Grobelkę, że przesiaduje całymi dniami przy jej klatce, nie odstępuje dziewczyny na krok. Teraz wspólnie podjadają sianko :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Timi leży na moich skarpetkach bo podgryzał mi szafę i chciałam go przepędzić :D Skarpetkowe pociski zadziałały odwrotnie niż miały :think:
wilczurka

Post autor: wilczurka »

Słodka z nich parka :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Ale im fajnie razem. A ja nie widzę poprzednich zdjęć, tylko ostatnią, piękną sesję.
anmitsu

Chyba padł serwer, na który wrzuciłam zdjęcia i zniknęły ze wszystkich moich postów :( Poprawię je w wolnej chwili :-)
poranek81

Post autor: poranek81 »

ja też nie widzę zdjęć
Ale te ostanie pokazują jaka piękna
anmitsu

Mocz Grobci ma dziwny zapach, dużo też pije i dużo wysikuje, ale jest aktywna i ma apetyt.
wilczurka

Post autor: wilczurka »

anmitsu pisze:Mocz Grobci ma dziwny zapach, dużo też pije i dużo wysikuje, ale jest aktywna i ma apetyt.
Może to przez ciąże :think: :idontknow:
anmitsu

Maluchy w brzuchu nieźle fikają, czuć i widać ich ruchy. Napewno jest więcej niż jeden :-) Grobcia pogodna, ruchliwa i głodna. Mój Timon chyba obrał sobie za cel czuwanie przy niej, bo więcej czasu spędza z nią niż ze Śledzionem. Mam przynieść do lecznicy mocz i właśnie myślałam jak tu się do tego zabrać, a Groba zesiusiała się do swojego spodeczka na warzywa. Dosłownie przed chwilą :D Czyta mi w myślach czy jak? No niesamowita świnka. Dodam jeszcze że dziewczyna kuwetkuje. Czekam na poród, bardzo się stresuje, siedzę jak na szpilkach bo czuję że to już niedługo. Podzielcie się porodowymi radami, jeśli takie istnieją ;)
Obrazek
Obrazek
Zrobiłam jej taki parawanik żeby czuła się prywatniej i jednocześnie był do niej dostęp :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”