Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]
Moderator: silje
Re: Grobelka- będzie mamą, wstrzymana [Jaworzno]
Grobcia zasługuje na domek najlepszy na świecie i albo będzie to ktoś sprawdzony z forum, albo zostanie. Do przypadkowego człeka jej nie oddam, już sama kombinuję jak tu zrobić żeby miała spokojny kąt. 

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Rozumiem i popieram! Zapytaj Cynthii czy jestem sprawdzonym człowiekiem, aż się boje co odpowie 

Timcior tak ukochał Grobelkę, że przesiaduje całymi dniami przy jej klatce, nie odstępuje dziewczyny na krok. Teraz wspólnie podjadają sianko

Timi leży na moich skarpetkach bo podgryzał mi szafę i chciałam go przepędzić
Skarpetkowe pociski zadziałały odwrotnie niż miały 

Timi leży na moich skarpetkach bo podgryzał mi szafę i chciałam go przepędzić

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ale im fajnie razem. A ja nie widzę poprzednich zdjęć, tylko ostatnią, piękną sesję.
Chyba padł serwer, na który wrzuciłam zdjęcia i zniknęły ze wszystkich moich postów
Poprawię je w wolnej chwili 

ja też nie widzę zdjęć
Ale te ostanie pokazują jaka piękna
Ale te ostanie pokazują jaka piękna
Mocz Grobci ma dziwny zapach, dużo też pije i dużo wysikuje, ale jest aktywna i ma apetyt.
Może to przez ciążeanmitsu pisze:Mocz Grobci ma dziwny zapach, dużo też pije i dużo wysikuje, ale jest aktywna i ma apetyt.

Maluchy w brzuchu nieźle fikają, czuć i widać ich ruchy. Napewno jest więcej niż jeden
Grobcia pogodna, ruchliwa i głodna. Mój Timon chyba obrał sobie za cel czuwanie przy niej, bo więcej czasu spędza z nią niż ze Śledzionem. Mam przynieść do lecznicy mocz i właśnie myślałam jak tu się do tego zabrać, a Groba zesiusiała się do swojego spodeczka na warzywa. Dosłownie przed chwilą
Czyta mi w myślach czy jak? No niesamowita świnka. Dodam jeszcze że dziewczyna kuwetkuje. Czekam na poród, bardzo się stresuje, siedzę jak na szpilkach bo czuję że to już niedługo. Podzielcie się porodowymi radami, jeśli takie istnieją

Zrobiłam jej taki parawanik żeby czuła się prywatniej i jednocześnie był do niej dostęp

Zrobiłam jej taki parawanik żeby czuła się prywatniej i jednocześnie był do niej dostęp