Jolu, na chorobowym jestem, ale kiedys tam dotrę na pewno. Dziękuję za zastępstwo

Moderatorzy: porcella, pucka69
nie ma sprawy, Polecam się. Wiem juz gdzie odbieraćporcella pisze:OK.
Jolu, na chorobowym jestem, ale kiedys tam dotrę na pewno. Dziękuję za zastępstwo
Środa wieczorem ok. Nie wiem tylko, czy nie chwilę później ew., bo będę Nili po zabiegu odbierać. Ale do 20 powinnam się wyrobić. Będzie dobrze tak? I tak, ja nadal w parku na ŻoliRonek pisze:U Ronka też jest towarzystwo, tylko takie bardziej ksenofobiczne
Dziewczyny istne słodkości. Środa ok 19 będzie dobra? Nadal mieszkasz na ulicy, której nie ma?
O, to ja mogę albo dowieźć jeszcze zalegające u mnie papiery, albo zabrać dziś Jolową umowę przekazania i wraz ze swoimi przekazać Ci przy okazji osobiście lub - przez grzeczność - Puckąporcella pisze:OK.
Będzie dobrze, później też może być, byle nie po 22, bo jestem wczesny herbatnik. Tylko daj znać tak w miarę zawczasu, żebym pod drzwiami nie stałaNatalinka pisze:
Środa wieczorem ok. Nie wiem tylko, czy nie chwilę później ew., bo będę Nili po zabiegu odbierać. Ale do 20 powinnam się wyrobić. Będzie dobrze tak? I tak, ja nadal w parku na Żoli
Aż tak późno to na bank nie, bo dziś to i ja padnę z kurami (skąd wziąć kury?Ronek pisze:Będzie dobrze, później też może być, byle nie po 22, bo jestem wczesny herbatnik. Tylko daj znać tak w miarę zawczasu, żebym pod drzwiami nie stałaNatalinka pisze:
Środa wieczorem ok. Nie wiem tylko, czy nie chwilę później ew., bo będę Nili po zabiegu odbierać. Ale do 20 powinnam się wyrobić. Będzie dobrze tak? I tak, ja nadal w parku na Żoli