Kimbra_Gorzów Wlkp. - adopcja wstrzymana

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Kimbra_Gorzów Wlkp. - adopcja wstrzymana

Post autor: DanBea »

Jak Kimbra się dzisiaj czuje? Oczywiście trzymamy kciuki i pozdrawiamy :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Obrazek
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Dziękujemy za kciuki i wsparcie. Mała ma się dobrze, ale dopóki wszystko nie będzie zagojone i szwy zdjęte to ja spokoju nie będę miała. Kimbra bardzo dzielnie wszystko znosi, czasami próbuje się uwolnić z kubraczka, na szczęście do szwów się nie dobiera (no focha ma, ale wiadomo). Teraz leży na kanapie i stopy wyciąga :love: Jutro idziemy na wizytę kontrolną.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Trzymamy :fingerscrossed:
Jak po wizycie?
Obrazek
Kanja
Kontakt:

Odpukać wszystko dobrze, doktor powiedziała, że dobrze to wygląda.
Edith

Post autor: Edith »

Witam, mam nadzieje ze swineczka doszla juz do zdrowka badz powoli zdrowieje, zdjec niestety nie widze, ale jestem zainteresowana adopcja bezplodnej panienki dla mojego 2,5 letniego kawalera celem stworzenia udanego swinkowego malzenstwa, gdyz rozumiem ze usuniecie cyst wiaze sie z usunieciem jajnikow, napisalam rowniez prywatnego maila na forum, z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz, pozdrawiam.
Kanja
Kontakt:

Tak jak pisałam w odpowiedzi na pw. Trochę strachu było, ponieważ po zabiegu okazało się, że mała ma uczulenie na nici, więc ropskiem rana podeszła. Na szczęście jest ok. Teraz musimy sprawdzić w jakim stanie jest jej wątroba. Łapki dalej łyse. Zobaczymy jak będzie.
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

A jak tam sprawa potencjalnego małżeństwa?...A zdrówko? :fingerscrossed: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Edith

No wlasnie jak zdrowko Kimbry? :fingerscrossed:

Zalotny kandydat na meza nadal czeka cierpliwie i pozdrawia przyszla zone Walentynkowo! :love:

Moj przystojniak to gladki bialy swinek z czarnymi oczetami oraz czarnym kuperkiem, ech piekna by byla z nich para, Bobik przesyla buziaki i czeka na wiesci, a ja razem z nim... :buzki:
Kanja
Kontakt:

Tak jak pisałam Kimbra dochodzi do zdrowia. Jej adopcja jest wstrzymana i póki co nie zanosi się na zmianę. Jej watroba nie jest w najlepszym stanie, a patrząc na mojego Teosia, u którego problemy z watrobą postępują bardzo szybko Kimbra w takim stanie na dzisiaj nie nadaje się do adopcji.
Edith

Bardzo nam przykro ze sliczna swinka nadal chora, ale trzymamy mocno kciuki i czekamy na pozytywne wiesci, Edyta z Bobikiem :świnka2:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”