Dziewczynki pozdrawiają

Moderator: silje
Z biegunką walczymy piąty miesiąc, a waga dopiero teraz zaczęła mocno lecieć w dół. U nas leki na serce pojawiły się dopiero w trakcie biegunek. A robiłaś posiew z bobów??? Nie słyszałam o wymazie z dwunastnicy. Zapytam swoją wetkę.jolka pisze:Te biegunki sa straszne, Wiem cos o tym, bo u mnie Patryk zmaga się z nimi od wielu miesięcy, Było juz wszystko robione, badanie, rózne antybiotyki, odstawianie leków nasercowych i... nic. Całe szczęscie chłopak nie traci wagi przy tym...zęby u niego tez sprawdzane![]()
zamierzamy zrobic wymaz z dwunastnicy w znieczuleniu...![]()
oczywiście pomyliłam ha ha- nie dwunastnicy tylko wymaz z prostnicy !!!Prosiak Srosiak pisze:Z biegunką walczymy piąty miesiąc, a waga dopiero teraz zaczęła mocno lecieć w dół. U nas leki na serce pojawiły się dopiero w trakcie biegunek. A robiłaś posiew z bobów??? Nie słyszałam o wymazie z dwunastnicy. Zapytam swoją wetkę.jolka pisze:Te biegunki sa straszne, Wiem cos o tym, bo u mnie Patryk zmaga się z nimi od wielu miesięcy, Było juz wszystko robione, badanie, rózne antybiotyki, odstawianie leków nasercowych i... nic. Całe szczęscie chłopak nie traci wagi przy tym...zęby u niego tez sprawdzane![]()
zamierzamy zrobic wymaz z dwunastnicy w znieczuleniu...![]()
Dziękujemy zai dla Patryka