Transporter

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

Nyanyan
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Re: Transporter

Post autor: Nyanyan »

Moje dziewczyny jakoś do transporterków nie chcą się przekonać. U mnie rządzi koszyk piknikowy , otwierany z góry, sprawdza się szczególnie przy podróżach transportem publicznym ;) można prośka pogłaskać i nie chce uciekać :102:
Talia

Post autor: Talia »

Ja ze względu na przetrenowanie moje kręgosłupa przez te wszystkie wyjazdy (wystawy na które zabieram po 6-8świnek, wynoszenie ponad 20kg psa z pociągu, torba która waży z 30kg :mrgreen: ) potrzebuje czegoś lekkiego. Babki na pewno razem ważą ok 6kg i... wciąż tyją (nie będę już hodować, więc nie muszę dbać o ich linie).
Dziewczynki są ze sobą całe życie, jest to babcia Grappa, jej córka Anastazja, wnuczka Duchessa, mój wcześniak Falbala i importowana z Holandii Princeska. Kobitki zdecydowanie są ze sobą zżyte i nawet jak mają miejsce to wolą się przytulać. na pewno nie będzie problemu, ze w transporterze z powodu ciasnoty zęby pójdą w ruch. ;)
MEMOrySTICKer

Post autor: MEMOrySTICKer »

DUSIA pisze:Mam tylko jedno jedyne zastrzeżenie, jak zamykam górne połówki to muszę troszkę pokombinować, bo nie zachodzą na siebie od razu idealnie. Poza tym, SUPER!!!
Jaki kolorek? :D

Spokojnie, to nówka :D Wyrobi się, a Ty nabierzesz wprawy. Z początku też miałam ten problem :D
MEMOrySTICKer

Talia pisze:Dziewczynki są ze sobą całe życie, jest to babcia Grappa, jej córka Anastazja, wnuczka Duchessa
Brzmi znajomo i "rodzinnie" :D
DUSIA

Post autor: DUSIA »

MEMOrySTICKer pisze: Spokojnie, to nówka :D Wyrobi się, a Ty nabierzesz wprawy. Z początku też miałam ten problem :D
Szaro-fioletowy. To mnie uspokoiłaś :love:
Hawerowa

Post autor: Hawerowa »

Ja także poluje na CABRIO. Moje prośki zaczną więcej jeździć a bezpieczeństwo, wygoda jak i "lans" to podstawa ^^
Jakie kolory fajnie wyglądają? Bo wiadomo zdjęcia na aukcjach a wygląd naturalny trochę się mogą różnić :)
MEMOrySTICKer

My mamy - chyba jako jedyni w towarzystwie (nie wspominając już o tym, że jako pierwsi w ogóle :D ) biało-szaro-pomarańczowy. W sumie wyszło tak dlatego, że najkorzystniej i najwygodniej było mi kupić CABRIO w zooplusie, a tam tylko taki jest dostępny. Sporo podróżowałam z chłopakami (powoli coraz mniej) i jeśli chodzi o 'lans' to pomarańcz dający po oczach (swoją drogą - urzekł mnie jak go tylko zobaczyłam na żywo) robi swoje :laugh:
Jak jeszcze mieszkałam w Gdańsku i wybrałam się z chłopakami SKMką do rodziców do Gdyni, to pasażerowie się przesiadali, żeby lepiej widzieć :D O licznej widowni na peronie nie wspominając. Naprawdę nie ma w tym przesady. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby podczas wyjścia z chłopakami CABRIO (a dopiero potem chłopcy) nie zwrócił uwagi przynajmniej kilku osób. Często zbieramy komplementy i równie często jestem wypytywana gdzie kupiłam, za ile itd. Nawet teraz, gdy CABRIO został doposażony w wózek dziecięcy (co jest - delikatnie mówiąc - nietypowe), zdecydowanie większe zainteresowanie wzbudza sam transporter (i chłopcy, jeśli dochodzi do dłuższej rozmowy).
Jeśli chodzi o barwy na zdjęciach, to nie tylko sama fotografia, ale również kalibracji monitora ma znaczenie. Kilka real photo naszego CABRIO wrzuciłam tutaj, dużo więcej jest na FB. Oglądając na swoim lapie - jest zgodność kolorystyczna. Ale czy na innym - nie wiem. Pomarańcz jest bardzo intesywny.
Hawerowa

Przyznam, że jak tak oglądam zdjęcia polskich CABRIO, to ten pomarańcz chyba najbardziej wpadł mi w oko. Tamte dwa takie smutne mi się wydają :p Bo widziałam też wersję niebieską i szarą, ale w Polsce chyba nie występuje.
Przyznam, że nie widziałam Ciebie w Gdańsku, a moją uwagę na pewno byś przykuła :)

Mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się, bo ceny jak na razie mnie przerażają ;D
MEMOrySTICKer

Trochę podróżujemy, ale na stałych trasach. Do niedawna Gdańsk Oliwa/Przymorze (Krzywoustego) - Patoka, teraz Gdynia Chylonia (S, 117, tramwaj) - Patoka. Z dwa, trzy razy jechałam z Oliwy na moje ukochane stare śmieci - na Pustki Cisowskie. Prośki mają to do siebie, że jak nie trzeba, to ich nie biorę.
Hawerowa

A ogólnie jak się sprawuje transporter? Bardzo ciężko jest? Bo w końcu świniaki też maja swoją wagę ;3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”