Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka
Wchodzę do domu a fisiek sobie tupta be kołnierza, parówa łysa! patrzę coś tam czerwonego wystaje, jadę do weta a wetka się ze mnie śmieje że jestem nadopiekuńcza bo to strupek 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Hahaha... tak słodko o nim mówisz NataszkoNatasza pisze:... parówa łysa!

Cieszę się że odjajczanie Fiśka przebiegło pezproblemowo.

Ja to bym pewnie zawalu dostała na widok tego strupka
straszna panikara ze mnie a raczej wrażliwiec
pamiętam, że jak odkryłam chora łapkę u Lusi to momentalnie zbladłam
mój nie wiedział czy jechać ze świnką do weterynarza czy ze mną do lekarza 

- Natasza
- Kontakt:
Na mnie tez tam patrzą już jak na chorą psychicznie
Mój R dostał dofinansowanie z pracy na kursy i właśnie zapisał się na angielski dlatego my z Fisiuniem, biedni samotni bez mojego R
drzemaliśmy sobie w łóżeczku , on wtulił mi się w szyje i przyciskał się żeby mocniej po dupci giziac, jaki on jest przytulaśny
ja i mój goły mężczyzna aa te inne facety to niech na angliku siedzą
Teraz puściłam go na podłogę, pojadł liści od Pana Roberta, popił wody, teraz czas na sianko.siedzi bez kołnierza ale ciągle go obserwuję. Wetka powiedziała że dalej zastanawia sie nad golaskiem ale już jej powiedziałam że to nieaktualne
Na wybieg dodałam drewniany domek fiśka bo są awantury w nocy o domki . . .
My już po sprzątaniu:

Mój R dostał dofinansowanie z pracy na kursy i właśnie zapisał się na angielski dlatego my z Fisiuniem, biedni samotni bez mojego R

My już po sprzątaniu:

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Maleństwo słodkie. Jak tak czytam wątki rózne to zazdroszę Wam przytulaków świnek, moje wszystkie 4 niedotykalskie, no może najmniej Chantalka. Takie maja charakterki i nic nie poradzę. A co do wariowania to dziś moja rodzicielka śmiertelnie się obraziła na mnie- bo ... cały czas mam tymczasy w domu, bo świniarnię zrobiłam, bo sfiksowałam na amen
oj przykro mi, przykro,- jak najbliżsi nie rozumieją...- dobrze , ze mam to forum i wiem, ze nie tylko ja jestem taka "sfiksowana".

oj przykro mi, przykro,- jak najbliżsi nie rozumieją...- dobrze , ze mam to forum i wiem, ze nie tylko ja jestem taka "sfiksowana".
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
...żeby aż tak szybko wracać do zdrowia
Ma wielką chęć do życia i dlatego tak szybko zdrowieje 
zuch chłopak

zuch chłopak

A to nicpoń z Parówki, on am siebie wyleczy najlepiej, i o!
To mizianie po tyłeczku jest świetne, łysa dupka
Świnko-mam nikt nie zrozumie "spoza kręgu", smutna prawda

To mizianie po tyłeczku jest świetne, łysa dupka

Świnko-mam nikt nie zrozumie "spoza kręgu", smutna prawda

- Natasza
- Kontakt:
Śiwnko-mamy Polki łączmy się !
Ja na brak wsparcia nie mogę narzekać, czasami przychodzę do domu i się okazuje, że wybieg posprzątany , sianko dane, choć raczej nie angażuje mojej mamy bo ona też pracuje i nawet bym nie śmiała ale ona kocha te golasy
No właśnie mój R jedzie do mnie na chwilę więc przeszkodzi mi w romansach z Fi
jak mu powiedziałam że wetka chciała świnkę to on "chyba żartujesz że odmówiłaś" ja że nie
są moje i koniec! w końcu i tak razem nie mieszkamy więc moja sprawa a on na to: wprowadzisz się do mnie ?
jego brat się wyprowadza na dniach i cała góra była by dla nas z osobnym wejściem i mówi,,,ale świnie będziemy po jednej przynosić żeby teściowie zawału nie dostali
ale to git bo tam było by więcej miejsca na świnki !!! i do tego ogródek !!! no po 7 latach by wypadało 
Ja na brak wsparcia nie mogę narzekać, czasami przychodzę do domu i się okazuje, że wybieg posprzątany , sianko dane, choć raczej nie angażuje mojej mamy bo ona też pracuje i nawet bym nie śmiała ale ona kocha te golasy
No właśnie mój R jedzie do mnie na chwilę więc przeszkodzi mi w romansach z Fi