Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Natasza »

Wchodzę do domu a fisiek sobie tupta be kołnierza, parówa łysa! patrzę coś tam czerwonego wystaje, jadę do weta a wetka się ze mnie śmieje że jestem nadopiekuńcza bo to strupek :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

:shock: Filip :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:laugh: :laugh: ale stracha napędził
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Natasza pisze:... parówa łysa!
Hahaha... tak słodko o nim mówisz Nataszko ;)
Cieszę się że odjajczanie Fiśka przebiegło pezproblemowo. :nie_powiem: Trzymam kciuki aby zagoiło się wszystko szybciutko, aby Filiposław mógł dołączyć do rodzinki :102: Mizianko do bab z Polanicy :buzki:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja to bym pewnie zawalu dostała na widok tego strupka :lol: straszna panikara ze mnie a raczej wrażliwiec :D pamiętam, że jak odkryłam chora łapkę u Lusi to momentalnie zbladłam :lol: mój nie wiedział czy jechać ze świnką do weterynarza czy ze mną do lekarza :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Na mnie tez tam patrzą już jak na chorą psychicznie :lol:
Mój R dostał dofinansowanie z pracy na kursy i właśnie zapisał się na angielski dlatego my z Fisiuniem, biedni samotni bez mojego R :lol: drzemaliśmy sobie w łóżeczku , on wtulił mi się w szyje i przyciskał się żeby mocniej po dupci giziac, jaki on jest przytulaśny :love: ja i mój goły mężczyzna aa te inne facety to niech na angliku siedzą :neener: Teraz puściłam go na podłogę, pojadł liści od Pana Roberta, popił wody, teraz czas na sianko.siedzi bez kołnierza ale ciągle go obserwuję. Wetka powiedziała że dalej zastanawia sie nad golaskiem ale już jej powiedziałam że to nieaktualne :nono: Na wybieg dodałam drewniany domek fiśka bo są awantury w nocy o domki . . .
My już po sprzątaniu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Maleństwo słodkie. Jak tak czytam wątki rózne to zazdroszę Wam przytulaków świnek, moje wszystkie 4 niedotykalskie, no może najmniej Chantalka. Takie maja charakterki i nic nie poradzę. A co do wariowania to dziś moja rodzicielka śmiertelnie się obraziła na mnie- bo ... cały czas mam tymczasy w domu, bo świniarnię zrobiłam, bo sfiksowałam na amen :levitation:
oj przykro mi, przykro,- jak najbliżsi nie rozumieją...- dobrze , ze mam to forum i wiem, ze nie tylko ja jestem taka "sfiksowana".
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
anuleczka

Post autor: anuleczka »

...żeby aż tak szybko wracać do zdrowia :love: Ma wielką chęć do życia i dlatego tak szybko zdrowieje :lol:
zuch chłopak :buzki:
Foggy

Post autor: Foggy »

A to nicpoń z Parówki, on am siebie wyleczy najlepiej, i o! :102:

To mizianie po tyłeczku jest świetne, łysa dupka :buzki:

Świnko-mam nikt nie zrozumie "spoza kręgu", smutna prawda :idontknow:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Śiwnko-mamy Polki łączmy się !
Ja na brak wsparcia nie mogę narzekać, czasami przychodzę do domu i się okazuje, że wybieg posprzątany , sianko dane, choć raczej nie angażuje mojej mamy bo ona też pracuje i nawet bym nie śmiała ale ona kocha te golasy
No właśnie mój R jedzie do mnie na chwilę więc przeszkodzi mi w romansach z Fi :roll: jak mu powiedziałam że wetka chciała świnkę to on "chyba żartujesz że odmówiłaś" ja że nie :lol: są moje i koniec! w końcu i tak razem nie mieszkamy więc moja sprawa a on na to: wprowadzisz się do mnie ? :lol: jego brat się wyprowadza na dniach i cała góra była by dla nas z osobnym wejściem i mówi,,,ale świnie będziemy po jednej przynosić żeby teściowie zawału nie dostali :laugh: ale to git bo tam było by więcej miejsca na świnki !!! i do tego ogródek !!! no po 7 latach by wypadało :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”