Eli [DS], Figo i Fagot [DS] [CHORZÓW]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Re: Eli [wst.rez.] i maluchy [CHORZÓW]

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Dzieciaki mają mnóstwo energii i ciekawych pomysłów - ot nagle uważają że mama jest koniem i jeżdżą (nie mylić z czynnością seksualną!) na maminych plecach. A to nagle wskakiwanie do miski z płatkami owsianymi jest ogromną frajdą więc wskakują. Oprócz tego nie chodzą; wiecznie popcorningują, mają "kocią głupawkę". A w chwilach zmęczenia siedzą tak:
Obrazek
Obrazek
Niby dwa małe aniołki. A czarta chowają za skórą.
Eli znów jest bardzo troskliwą mamą, goni maluchy i niepokoi się gdy jeden odbiega zbyt daleko. Dzielnie też znosi różne głupie i mniej głupie pomysły dzieciaków. Ładnie także tyje, nadrabia ciążowe braki kiedy to pijawy w jej brzuszku wysysały wszystko co najlepsze.
Maluszki także tyją. Wczoraj miały spodziewany spadek do 100 g i 80 g. Dzisiaj ważyły już 103 g i 84 g.
Ogólnie to można ich porównywać do nieprzewidywalnych dwulatków.

Jutro prawdopodobnie cała rodzinka wybierze się na kontrolę u weterynarza. Chciałam wziąć samą mamę ale myślę, że mniejszy stres przeżyją dzieciaki bez mamy niż w transporterku.
Obrazek
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

Cudny widok:) :love:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

śliczne fotki :)
Trinia

Post autor: Trinia »

Śliczne maleństwa i doopka Eli też niczego sobie :lol: Mam nadzieje że będzie relacja z przychodni wet. ;)
Ann

Post autor: Ann »

Jejku jakie słodkości :love:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Jeju! Oby to były dziewczynki, bo jak jeden chociaż chłopak, to się załamię :glowawmur:
C U O W N E ! ! ! :love:
Taki czort mi się właśnie marzy :love: Wiem, że sama takiego mam, ale we dwójkę więcej można wymyślić :twisted: A tu rodzice mówią nie :sadness:
Catarinha

Post autor: Catarinha »

Jakie maluśkie futrzane kuleczki, wyglądają tak niewinnie... wiem, to tylko pozory :twisted:
Tysia

Post autor: Tysia »

Sama nie wiem, który ładniejszy :love:
fenek

Post autor: fenek »

czemu tak malo zdjec? a filmik? czemu nie ma ach czemu?
sliczne sa maluszki :)
Laraine

Post autor: Laraine »

Wspaniały widok :love: Lena z Nadią w ich wieku też się tak wtulały w siebie, teraz - mowy o tym nie ma, chyba, że się czegoś przestraszą :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”