Natasza, tak się zdarza przy dokarmianiu dłuższym strzykawką.. mój były Pigi miał tak samo.. chociażby niechcący mógł się stuknąć strzykawką. Na szczęście siekacze ładnie odrastają i szybciutko
Kochana a to nie na skutek tego ze zaczął teraz nadmiernie ich używać? Po problemie ze stawem... Chociaż większość ma miękkich rzeczy. A jak często zdarza się że siekacze wypadnie z pupla i nie odrosnie? Jak odrosna to pół biedy. Dzieki dziewczyny ze z nami jesteście .potem fotki jak mój r pojedzie
Rafal się kimnał [pewnie świnki mu się śnią ]to ja karmię Fi, zajada herbi aż się upominał, dziś nie zjadł tyle co wcześniej to teraz głodzik go złapał, do tego zjadł jarmuz,pietruszkę, ogórka na tarce i marchewkę. Namoczoną karmę też wcina.
Waga na dziś rano i wieczorem 650
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
No z najgorszej wagi 537 ma 650-660 tylko teraz czekam co ztymi zabkami. Ten drugi zabek mam wrażenie że zaraz wyleci jest jakby wypychany ale może mi się tylko wydaje. W pon mamy kontrole