Żarłok i to jaki
ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
- 

odeta89

Re: ★★★ Moi Showmani ★★★
Dziwię się, że jest niezainteresowany innymi świnkami, u mnie co rusz spoglądał na chłopaków. Może zmiana otoczenia tak na niego działa? 
Żarłok i to jaki
 a nie drze się najbardziej koło 22? wtedy to czas kolacji u mnie, i świnie wiszą na klatkach/wybiegu.

Żarłok i to jaki
- 

karolinaa

Jak wrzeszczał Bachus, to i on się dołączał, a na moich chłopaków nie reaguje, fakt, że oni się tak nie drą jak mały 
 A jeśli chodzi o jedzenie, to jest niewiarygodny, krzyczy za każdym razem, jak usłyszy cokolwiek związanego z jedzeniem: krojenie, obieranie, chrupanie, przeżuwanie, i oczywiście szelest torebki i otwieranie lodówki. I je WSZYSTKO DO KOŃCA! Cokolwiek mu dam, zaraz znika: marchewka, ogórek, jabłko, burak, natka, papryka, gruszka, seler naciowy, sałata rzymska, cykoria, cukinia, pietruszka - on wszystko lubi!!! No więc latam co dwie godziny do lodówki i mu donoszę coś nowego, bo on ciągle ma pusto w klatce  

- 

ANYA

Karolina to teraz dajesz swinkom co tylko sobie zazycza a potem wystawisz Odecie rachunek taki ze sie nie pozbiera? Moje swinie tez wszystko jedza (oprocz burakow) i sa wiecznie glodne  
 ciegle sie dra o wiecej.

- 

karolinaa

Mam nadzieję, że to jasne, że żadnego rachunku nie będzie!

- Dzima
 - Miejscowość: Rogoźno
 - Kontakt:

To może zbieraj z klatek co nie zostało zjedzone to na koniec dnia Twist doje  

oczywiście oprócz swojej porcji żywnościowej 

Pyrka
Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
- 

odeta89

Tak sobie myślę, że Twist mi wstyd przynosi, bo się zachowuje jakby jedzenia nie widział  
 Wypuścili dziada z bydgoskiej puszczy i się rzuca na żarcie.
Fakt, co dwie godziny nie dostaje, a z racji tuszy chyba mu zamówię karmę light

Fakt, co dwie godziny nie dostaje, a z racji tuszy chyba mu zamówię karmę light
- dortezka
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

odeta89 Ty zamów karmę light i większą klatkę.. o w tą co był dotychczas to się nie zmieści 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- 

odeta89

Ej, ja mam nadzieję, że on wróci tak odmieniony i odchudzony, że to będzie zbędny proces 

- 

karolinaa

A myślisz, że tak nie robiłam? Bachus najwięcej zostawiał, to Twist po nim dojadałDzima pisze:To może zbieraj z klatek co nie zostało zjedzone to na koniec dnia Twist doje![]()
Moim raz kupiłam CN re-balance ("dla otyłych"odeta89 pisze:z racji tuszy chyba mu zamówię karmę light![]()
No cóż... tak to trochę wyglądaodeta89 pisze:Tak sobie myślę, że Twist mi wstyd przynosi, bo się zachowuje jakby jedzenia nie widziałWypuścili dziada z bydgoskiej puszczy i się rzuca na żarcie.
A tak serio to Twist spokojny, polubił nowe lokum, korzysta ze wszystkich atrakcji, nawet na półkę wskakuje, chyba czuje się bezpiecznie