Wiem ile wpłacić tylko poproszę o nr konta SPŚM na które wpłacić za fanty

Moderator: porcella
A to ja nie widzę żadnego problemu; tylko jak technicznie to zrobić? Mam tę kwotę doliczyć do tego, co wcześniej wylicytowałam i wysłać jednym przelewem, czy zrobić oddzielny przelew?urszula1108 pisze:Po czasie to doliczam 1zł opłaty manipulacyjnej na prośki ; )syrna pisze:To ja też poproszę( po czasie) o pozycję 161a " w kamiennym kręgu".
Doliczyć do tego, co wylicytowane wcześniej.syrna pisze:A to ja nie widzę żadnego problemu; tylko jak technicznie to zrobić? Mam tę kwotę doliczyć do tego, co wcześniej wylicytowałam i wysłać jednym przelewem, czy zrobić oddzielny przelew?urszula1108 pisze:Po czasie to doliczam 1zł opłaty manipulacyjnej na prośki ; )syrna pisze:To ja też poproszę( po czasie) o pozycję 161a " w kamiennym kręgu".
Dolicz będzie jako nadwyżka.syrna pisze:A to ja nie widzę żadnego problemu; tylko jak technicznie to zrobić? Mam tę kwotę doliczyć do tego, co wcześniej wylicytowałam i wysłać jednym przelewem, czy zrobić oddzielny przelew?urszula1108 pisze:Po czasie to doliczam 1zł opłaty manipulacyjnej na prośki ; )syrna pisze:To ja też poproszę( po czasie) o pozycję 161a " w kamiennym kręgu".