Oczka ma takie brzoskwiniowe czy tylko tak wyszły na zdjęciu? Fajna ta Pinki
Moderator: pastuszek
 W szoku jest trochę, 120 Ferplastu na takie maleństwo to wybieg. Lilo chwilowo w mniejszej trochę klatce, ale ten to głównie żre i śpi i kopyta w norce wyciąga i już tak nie poszaleje bo kuper za ciężki i grawitacja przywołuje go do porządku. Świadomie przeprowadziłam go do klatki obok.
 W szoku jest trochę, 120 Ferplastu na takie maleństwo to wybieg. Lilo chwilowo w mniejszej trochę klatce, ale ten to głównie żre i śpi i kopyta w norce wyciąga i już tak nie poszaleje bo kuper za ciężki i grawitacja przywołuje go do porządku. Świadomie przeprowadziłam go do klatki obok.
 No to teraz poważnie się nad nim zastanawiam
 No to teraz poważnie się nad nim zastanawiam 

. Zakochałam się...
. Zakochałam się... Damski salon wieczornych masaży uważam za otwarty
  Damski salon wieczornych masaży uważam za otwarty  
 Będzie miała u Was wspaniale, dom marzeń
  Będzie miała u Was wspaniale, dom marzeń   !
! Fajny jest ten moment jak prosiaczek parę spuszcza, Pinki najpierw przez nos wypuściła powietrze, a potem poczułam jak na mnie całym ciężarem klapnęła, powieki jej się ciężkie zaczęły robić, resztę sobie dośpiewaj kochana
 Fajny jest ten moment jak prosiaczek parę spuszcza, Pinki najpierw przez nos wypuściła powietrze, a potem poczułam jak na mnie całym ciężarem klapnęła, powieki jej się ciężkie zaczęły robić, resztę sobie dośpiewaj kochana   A wyjmowałam, żeby sprawdzić jak oddycha i czy wszystko ok (tiaaa, ja i moje schizy teraz... )
 A wyjmowałam, żeby sprawdzić jak oddycha i czy wszystko ok (tiaaa, ja i moje schizy teraz... )