Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: katiusha »

Bosh... Te spojrzenia, te fałdki..ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Podczytuję Wasz wątek ale rzadko się udzielam...
Super, że się nie poddałaś i walczyłaś o Filipka :love: Jak widziałam zdjęcia chudziutkiego Fi z wystającą miednicą to aż serce się ściskało, że biedna mała świneczka aż tyle musi wycierpieć...Ale dzielny chłopak wszystkim pokazał, że tak łatwo się nie podda i będzie jeszcze z niego piękna, okrąglutka świneczka :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Dzieki kochana :buzki:
W pracy zajob ale ciśniemy z laskami na premie ;] co by na konia było co odkładac.
Przedwczoraj Fi był na kontroli a pies biały na poborze krwi. W czwartek biały ma zabieg dentystyczny . A filipek ma się dobrze. Nasza weterynarz jest niezastąpiona :love: miesiąc dla nas ciężki więc mamusia oszczędza na jedzeniu co by świnie miały :D jutro przyjdzie 20 kg karmy VL nareszcie bo od kilku dni jedzą jakie dziadostwo...Filipek będzie teraz na karmie VL bo ta karma ratunkowa to mnie za dużo kosztuje a sam je ciagle więc będę mu moczyc VL jeśli waga będzie spadac to wrócimy do dokarmiania. Sam wcina już paprykę, nie muszę mu kroic w kosteczki :)

Przyszła wypłato moja przybądź już :szczerbaty:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

co u Was ?? :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: sto lat mnie nie było :sadness: Co u najpiękniejszych łysolków ?
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ano, coś Nataszka zagubiła się w tym ciśnięciu do premii ;)
Jak tam golaski? :love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Kochane ciśnienie do premii mnie pochłonęło . . . ale myślę że za ten miesiąc jakaś fajna premiuszka będzie dla moich golasków :D
U nas różnie. Filipek tyje powolutku ale bez dokarmiania. Więc na razie nie dokarmiamy żeby sam jak najwięcej jadł jeśli będzie spadek to dokarmianie.
Ogólnie spadek u wszystkich lasek. Czekamy do poniedziałku na ważenie i lecimy do weta, konsultacja była ale jeszcze jedno ważenie. Kofi była już taka fajna pyzata a spadła z wagi :cry: ale zajada więc nie wiem.
Pies mi się pochorował ostatnio na korzonki.. więc moja kieszeń finansowa nieźle oberwała. A teraz co dziwne... kiedys mogła wyjsc na dwór raz dziennie bo mało siakała i generalnie ona woli łózko niż spacery a teraz po leczeniu korzonek ciągle pije i non stop sika ... wiadrami :?:

A tymczasem lece spac bo jutro akcja z gazetami! może któraś z Was nie wie ... Gazeta Twój styl i grazzia maja kupony do masy sklepów na zakupy 25,09-27,09
ale u Was pewnie jak u mnie.. na świnie jest ale na zakupy nie :D
odezwiemy się po weekendzie :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Natasza pisze:A teraz co dziwne... kiedys mogła wyjsc na dwór raz dziennie bo mało siakała i generalnie ona woli łózko niż spacery a teraz po leczeniu korzonek ciągle pije i non stop sika ... wiadrami :?:
Psina dostawała sterydy? Czasami efekt uboczny podawania sterydów to nadmierne picie i oddawanie moczu. Takie objawy mogą być też przy cukrzycy i przy ropomaciczu (jeśli jest niesterylizowana). Dla pewności chyba lepiej iść z nią do weta na kontrolę...
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

sterylizowana, dostawała B12, przeciwzapalny, antybiotyk . . .
no pójdziemy bo to jak na nią bardzoooo dziwnie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”