Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo
Podczytuję Wasz wątek ale rzadko się udzielam...
Super, że się nie poddałaś i walczyłaś o Filipka
Jak widziałam zdjęcia chudziutkiego Fi z wystającą miednicą to aż serce się ściskało, że biedna mała świneczka aż tyle musi wycierpieć...Ale dzielny chłopak wszystkim pokazał, że tak łatwo się nie podda i będzie jeszcze z niego piękna, okrąglutka świneczka 
Super, że się nie poddałaś i walczyłaś o Filipka

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Dzieki kochana
W pracy zajob ale ciśniemy z laskami na premie ;] co by na konia było co odkładac.
Przedwczoraj Fi był na kontroli a pies biały na poborze krwi. W czwartek biały ma zabieg dentystyczny . A filipek ma się dobrze. Nasza weterynarz jest niezastąpiona
miesiąc dla nas ciężki więc mamusia oszczędza na jedzeniu co by świnie miały
jutro przyjdzie 20 kg karmy VL nareszcie bo od kilku dni jedzą jakie dziadostwo...Filipek będzie teraz na karmie VL bo ta karma ratunkowa to mnie za dużo kosztuje a sam je ciagle więc będę mu moczyc VL jeśli waga będzie spadac to wrócimy do dokarmiania. Sam wcina już paprykę, nie muszę mu kroic w kosteczki 
Przyszła wypłato moja przybądź już

W pracy zajob ale ciśniemy z laskami na premie ;] co by na konia było co odkładac.
Przedwczoraj Fi był na kontroli a pies biały na poborze krwi. W czwartek biały ma zabieg dentystyczny . A filipek ma się dobrze. Nasza weterynarz jest niezastąpiona

Przyszła wypłato moja przybądź już

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
co u Was ??
sto lat mnie nie było
Co u najpiękniejszych łysolków ?

Ano, coś Nataszka zagubiła się w tym ciśnięciu do premii
Jak tam golaski?

Jak tam golaski?

- Natasza
- Kontakt:
Kochane ciśnienie do premii mnie pochłonęło . . . ale myślę że za ten miesiąc jakaś fajna premiuszka będzie dla moich golasków
U nas różnie. Filipek tyje powolutku ale bez dokarmiania. Więc na razie nie dokarmiamy żeby sam jak najwięcej jadł jeśli będzie spadek to dokarmianie.
Ogólnie spadek u wszystkich lasek. Czekamy do poniedziałku na ważenie i lecimy do weta, konsultacja była ale jeszcze jedno ważenie. Kofi była już taka fajna pyzata a spadła z wagi
ale zajada więc nie wiem.
Pies mi się pochorował ostatnio na korzonki.. więc moja kieszeń finansowa nieźle oberwała. A teraz co dziwne... kiedys mogła wyjsc na dwór raz dziennie bo mało siakała i generalnie ona woli łózko niż spacery a teraz po leczeniu korzonek ciągle pije i non stop sika ... wiadrami
A tymczasem lece spac bo jutro akcja z gazetami! może któraś z Was nie wie ... Gazeta Twój styl i grazzia maja kupony do masy sklepów na zakupy 25,09-27,09
ale u Was pewnie jak u mnie.. na świnie jest ale na zakupy nie
odezwiemy się po weekendzie

U nas różnie. Filipek tyje powolutku ale bez dokarmiania. Więc na razie nie dokarmiamy żeby sam jak najwięcej jadł jeśli będzie spadek to dokarmianie.
Ogólnie spadek u wszystkich lasek. Czekamy do poniedziałku na ważenie i lecimy do weta, konsultacja była ale jeszcze jedno ważenie. Kofi była już taka fajna pyzata a spadła z wagi

Pies mi się pochorował ostatnio na korzonki.. więc moja kieszeń finansowa nieźle oberwała. A teraz co dziwne... kiedys mogła wyjsc na dwór raz dziennie bo mało siakała i generalnie ona woli łózko niż spacery a teraz po leczeniu korzonek ciągle pije i non stop sika ... wiadrami

A tymczasem lece spac bo jutro akcja z gazetami! może któraś z Was nie wie ... Gazeta Twój styl i grazzia maja kupony do masy sklepów na zakupy 25,09-27,09
ale u Was pewnie jak u mnie.. na świnie jest ale na zakupy nie

odezwiemy się po weekendzie

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Psina dostawała sterydy? Czasami efekt uboczny podawania sterydów to nadmierne picie i oddawanie moczu. Takie objawy mogą być też przy cukrzycy i przy ropomaciczu (jeśli jest niesterylizowana). Dla pewności chyba lepiej iść z nią do weta na kontrolę...Natasza pisze:A teraz co dziwne... kiedys mogła wyjsc na dwór raz dziennie bo mało siakała i generalnie ona woli łózko niż spacery a teraz po leczeniu korzonek ciągle pije i non stop sika ... wiadrami![]()
- Natasza
- Kontakt:
sterylizowana, dostawała B12, przeciwzapalny, antybiotyk . . .
no pójdziemy bo to jak na nią bardzoooo dziwnie
no pójdziemy bo to jak na nią bardzoooo dziwnie