Do Portera dotarło, że po sprzątaniu zagrody nie trzeba się ponownie łączyć, bo usunięcie smrodów nie zmienia faktu, że to ta sama zagroda i te same świnie!
Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
-
boe22
Re: Moje szyneczki ;)
Do Portera dotarło, że po sprzątaniu zagrody nie trzeba się ponownie łączyć, bo usunięcie smrodów nie zmienia faktu, że to ta sama zagroda i te same świnie!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Czyli będziesz piła Portera, a nie gryzłaboe22 pisze:W końcuuuuu!
Do Portera dotarło, że po sprzątaniu zagrody nie trzeba się ponownie łączyć, bo usunięcie smrodów nie zmienia faktu, że to ta sama zagroda i te same świnie!Brawo Ty! Kotletowy tyłek uratowany!
-
boe22
Obiecuję, że nie pogryzę, a wypiję jeszcze dziś!
Agrest za to taki byk, że już zaczynam się martwić, czy mu coś nie jest...no utyty taki spaślak się zrobił! Pudzian normalnie!
Kto wie czy przypadkiem sobie dinozaura nie wyprosiłam
Mam nadzieję, że to żarłoczność i nic innego...
Agrest za to taki byk, że już zaczynam się martwić, czy mu coś nie jest...no utyty taki spaślak się zrobił! Pudzian normalnie!
Kto wie czy przypadkiem sobie dinozaura nie wyprosiłam
Mam nadzieję, że to żarłoczność i nic innego...
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
-
boe22
To już nie dziś
zajechana żem...
Jutro postaram się coś wrzucić, bo później to znowu orania ciąg dalszy, aż do piątku
Jutro postaram się coś wrzucić, bo później to znowu orania ciąg dalszy, aż do piątku
-
boe22
Orania ciąg dalszy, więc deficyt czasu, ale....
Mam info, że być może moja szósta wyczekana świnia jest w drodze i pojawi się być może za 1-2 tygodnie na świecie!
Byle się z jajkami chciała urodzić!
Zobaczymy. W najlepszym razie za niecałe 2 miesiące się doświnimy, w najgorszym...nie wiadomo. Będzie chciał przyjść na świat, to przyjdzie.
Oglaszam konkurs na imię
. Chorizo się Wam podoba? Jakieś inne pomysły?
Trzymajcie
za zdrową świnkę z jajkami
.
Mam info, że być może moja szósta wyczekana świnia jest w drodze i pojawi się być może za 1-2 tygodnie na świecie!
Byle się z jajkami chciała urodzić!
Zobaczymy. W najlepszym razie za niecałe 2 miesiące się doświnimy, w najgorszym...nie wiadomo. Będzie chciał przyjść na świat, to przyjdzie.
Oglaszam konkurs na imię
Trzymajcie
-
Mk1609
Oregano, mielone, cyc Qry, indyk? Krupniok? Kaszanka? To ja idę na kieliszek tego co łączy ludzi różnych narodowości.... O wiem Żubr jak wódka biały Żubr, nie dość że connecting people to jeszcze mięso (nasz żubr jest odpowiednikiem bizona)