Dobrze robią Ja moich nie dopuszczam do kompa bo miałabym to samo
PS ja zamówiła sobie z szerszymi nogami (miałam wtedy świnkę dość dużą - 1300g) przez co szczur był dłuższy niż tam jest podany rozmiar i zażyczyłam sobie odpinany spód na zamek żebym osikany dół mogła częściej prać.
Dzięki za podpowiedź. Zwłaszcza z tym odpinanym dołem Nasza gąsienica też pochodzi z tego źródła, chociaż odkupiona od Pastuszka, bo jej świnie wzgardziły taką potworą. Zresztą od Doroty mam jeszcze dwa super pokrowce na transporter w wersji cieplejszej i chłodniejszej i wiem już na co ją stać Trzeba będzie na wakacjach zacisnąć pasa, żeby na akcesoria świńskie zostało.
Ja mam tylko szczura ale jest rewelacyjny. Teraz jak dziewczyny są starsze to przeważnie w nim śpią ale wcześniej to było szaleństwo A na stronę ze zdjęciami wolę nie wchodzić bo dużo rzeczy mi się tam podoba a miejsca w szafie już brak
Urszula a czy ten pokrowiec na zime to na każdy transporter pasuje czy jest szyty pod wymiar transportera? Bo musze kupić taki pokrowiec tylko ja mam duży transporter-na kota
Fakt. Trochę kosztował. Jest super, ale dość ciężki. Jak ostatnio niosłam w nim trzy prosiaki, to myślałam, że dojdę do weta i będą musieli mnie reanimować, bo padnę
A teraz z innej beczki - dzisiejsze opijanie Dnia Świnki Morskiej
Ostatnio zmieniony 22 lip 2017, 9:52 przez urszula1108, łącznie zmieniany 2 razy.