Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Nasze małe szczęścia - Tazos&Cheetos
Tazos, zanim pojawił się Cheetos, miał tyle przyzwoitości, żeby lecieć do klatki, więc się łudzę, że tak właśnie będzie 

Śliczny, kochany, zadziorny, łasuch, po prostu cud świnka! Przypomina takie niegrzeczne dziecko, które i tak się kocha najbardziej ze wszystkich 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Twój lew, zarówno jeden jak i drugi z irokezem, prezentują się wyjątkowo królewsko!
To ich futro naprawdę, czadowe 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Ojj tak, z nich prawdziwa arystokracja, rozpuszczeni jak dziadowski bicz, rządzą wszystkim i wszystkimi 
Zaczyna mi pod bokiem wyrastać prawdziwie męska przyjaźń, ale nie między Tazosem a Cheetosem...
...tylko między Cheetosem a moim chłopakiem. Jemu wolno wszystko, Cheetos idzie na ręce bez kwiknięcia jednego.

No i dziś kolankowaliśmy wspólnie. Cheetos jak zwykle zakręcony, Tazos w swoim żywiole wyciągnął girki, ziewnął i poszedł spać. Zabawa się skończyła, kiedy zaczął obwąchiwać Cheetosa.
Tak ładnie pozujemy!

A tak ogólnie chyba czeka nas przeprowadzka...do mojego ukochanego Gdańska

Zaczyna mi pod bokiem wyrastać prawdziwie męska przyjaźń, ale nie między Tazosem a Cheetosem...
...tylko między Cheetosem a moim chłopakiem. Jemu wolno wszystko, Cheetos idzie na ręce bez kwiknięcia jednego.

No i dziś kolankowaliśmy wspólnie. Cheetos jak zwykle zakręcony, Tazos w swoim żywiole wyciągnął girki, ziewnął i poszedł spać. Zabawa się skończyła, kiedy zaczął obwąchiwać Cheetosa.
Tak ładnie pozujemy!

A tak ogólnie chyba czeka nas przeprowadzka...do mojego ukochanego Gdańska