Nie wazylam ich juz dawno bo waga przeszla do historii (*)elka_w pisze:Fajnie że jesteś
Jakieeee one wielkie już !!!!
ważyłaś je ?
p.s obcinanie pazurków pełen profesjonalizm ;p
Olam
to na zdj to chomik

Moderator: pastuszek
Nie wazylam ich juz dawno bo waga przeszla do historii (*)elka_w pisze:Fajnie że jesteś
Jakieeee one wielkie już !!!!
ważyłaś je ?
p.s obcinanie pazurków pełen profesjonalizm ;p

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaTaaa ogarnieta. Srednia 4.0. Nie jest najgorzej. W poprzednim roku bylo o wiele gorzejDzima pisze:Super, że wróciłaś "do żywych"
Ale dziewczyny duże, tak dawno ich nie widziałam
Nauka już ogarnięta?
 i przez ten zeszly rok zalamalam sie i teraz mam stany przed depresyjne ._. No ale juz jest lepiej.
 i przez ten zeszly rok zalamalam sie i teraz mam stany przed depresyjne ._. No ale juz jest lepiej. Bardzo fajny.
 Bardzo fajny.Asia909 pisze:?
Olam
to na zdj to chomik
 uśmiałam się sama z siebie no ale itak mamy coś wspólnego hahhahahhahhahhahha
  uśmiałam się sama z siebie no ale itak mamy coś wspólnego hahhahahhahhahhahhacóż za linia!Asia909 pisze:

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaŻadnych stanów depresyjnychAsia909 pisze: Taaa ogarnieta. Srednia 4.0. Nie jest najgorzej. W poprzednim roku bylo o wiele gorzeji przez ten zeszly rok zalamalam sie i teraz mam stany przed depresyjne ._. No ale juz jest lepiej.
.
 Szkoda zycia, trzeba cieszyc sie z pozytywów!
  Szkoda zycia, trzeba cieszyc sie z pozytywów!

Zostałam pokonana.
 Zostałam pokonana. A jaką trawę im siejesz, tą gotową mieszankę dla gryzoni czy jakąś zwykłą. Chyba też mojej nasieje niech ma coś z życia
  A jaką trawę im siejesz, tą gotową mieszankę dla gryzoni czy jakąś zwykłą. Chyba też mojej nasieje niech ma coś z życia