Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Też mam taką nadzieję
, "to" się nie powiększa i nic się nie dzieje. Może w pt wrócę wcześniej i skoczymy do weterynarza

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Za Szkatułę trzymamy całym stadem

Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
- Dzima
- Kontakt:
Wczoraj wybrałam się ze zwierzakami do weta. Zapakowałam, więc kota do transportera, wcisnęłam mu tam Szkatułę w tunelu i gnałam na osiedle, a to jednak jest kawałek...prawie 3 km! Transporter ciężki jak cholera, Szkatuła wtuliła się w Mańka
, a ten całą drogę miauczał. Zachodzę niemiłosiernie spocona, zmęczona i mokra ( bo oczywiście zaczęło padać
) pod drzwi kliniki, a tam....kartka, że AKURAT w pt zamknięte!! Myślałam, że się wścieknę!! Po prostu brak słów! No i co...nawrotka do chaty
Taka to była wyprawa
Mańkowi przemywam poduszeczkę wodą utlenioną przed snem, zobaczymy czy będzie poprawa. (Nadal nie kuleje
, więc myślę, że jest dobrze)
Szkatuła bez zmian, nic się z tym czymś nie dzieje, nie przeszkadza jej to. Może we wtorek zdążę, ale tym razem wcześniej zadzwonię
Ciągle brak telefonu=brak zdjęć
Muszę tylko się pochwalić, że Szkatuła sama z siebie zrobiła się kuwetkową dziewczyną
Zauważyłam, że zaczęła "zalewać" jeden róg dużo bardziej niż inne i wstawiłam jej tam kuwetę, ale bez zmiany otoczenia, czyli trociny lub żwirek + mata, żeby nie zauważyła różnicy. I używa jej rewelacyjnie 

Szkatuła bez zmian, nic się z tym czymś nie dzieje, nie przeszkadza jej to. Może we wtorek zdążę, ale tym razem wcześniej zadzwonię

Ciągle brak telefonu=brak zdjęć

Muszę tylko się pochwalić, że Szkatuła sama z siebie zrobiła się kuwetkową dziewczyną

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

wiem co to iść na marne 3km ;p jak mieszkałam na wsi łącznie 6 km w obie strony tylko, że ja tak szłam w zimę w 7 msc ciąży hehehehe
Piękna kulturalna kobietka rośnie nam no no pozazdrościć
Piękna kulturalna kobietka rośnie nam no no pozazdrościć

O matko, też bym chyba dostała szału na twoim miejscu
Gratulacje dla Szkatuły

Gratulacje dla Szkatuły

- Dzima
- Kontakt:
Za to, że w końcu załapała, że sikanie po całej klatce albo spanie w zalanych legowiskach nie jest przyjemne Szkatuła dostanie nowe wyposażenie swojego lokum, a raczej M1,5 (1,5-bo przecież ma piętro
) tylko czekamy aż Ela upoluje ładne materiały
Ale na razie ciiii
Szkatuła nic nie wie 

Ale na razie ciiii

Pyrka
Za TM
Za TM

O proszę, co za kolejna rozpieszczone świnka
Ale z nowym wyposażeniem klatki to już będziesz musiała zrobić zdjęcia ! Nie obchodzi mnie jak

Ale z nowym wyposażeniem klatki to już będziesz musiała zrobić zdjęcia ! Nie obchodzi mnie jak