Dziś, podczas rozmowy telefonicznej z key_wets, dowiedziałam się czegoś bardzo miłego i pozytywnego, mianowicie tego, iż to Vanilka przyciągnęła uwagę przyszłego DS, że to jej ta rodzina chce dać kochający dach nad głową, a przez to Vanilia, poniekąd, "załatwiła" przy okazji dom Lukrecji

. Przyjemnie mi to było usłyszeć, bowiem przyzwyczajona byłam do tego, że to właśnie Vanilii nikt nie chciał, podczas gdy druga świnka miała powodzenie...
Warto więc było trochę poczekać na ten kochający domek

.
Tak bardzo chciałam, aby te dwa puchate stworki znalazły swoje wymarzone miejsce na ziemi...my je u nas w rodzinie bardzo kochamy, ale przy tylu świnkach trudno im poświęcić tyle czasu, na ile zasługują. Teraz owieczki będą miały Dużych na wyłączność , i nie będą się musiały nimi dzielić z koleżankami

A Lukrecja i Vanilia- arystokratki - zasługują na duuużo uwagi i miłości, o ogórkach i mleczykach nie wspominając
Kochani - trzymajcie kciuki za przygotowania i WPA ( choć ja nie mam wątpliwości, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku ) - dodajcie otuchy key_west .
Wsparcie psychologiczne zawsze mile widziane