A Cheetos jak zmężniał! takie było z niego chucherko, co to tylko uciekało spod nóg większym świnkom.
A teraz? Król Lew - Cheetos I

Fajnie, że lubi Twojego chłopaka. Sprawdzaj tylko, czy od tej sympatii proś nie robi się szerszy niż dłuższy

Moderator: pastuszek
Szczerze mówiąc, nie mogę się doczekać. Poznań od początku nie przypadł mi do gustu...Pozostaje mi "tylko" znaleźć pracę i już mnie tu nie maAsita pisze:Tak! Przyjeżdżaj do Trójmiasta! Im więcej wariatów świnkowych wokół, tym normalniej będzie
Nieskromnie uważam, że moje prosiątka są najpiękniejszeDankaPawlak pisze:Zawsze się patrzę na te Twoje prośki i nadziwić się nie mogę, jakie one piękne.
A Cheetos jak zmężniał! takie było z niego chucherko, co to tylko uciekało spod nóg większym świnkom.
A teraz? Król Lew - Cheetos I
Fajnie, że lubi Twojego chłopaka. Sprawdzaj tylko, czy od tej sympatii proś nie robi się szerszy niż dłuższy
Przez grzeczność nie zaprzeczęNieskromnie uważam, że moje prosiątka są najpiękniejsze![]()
Pani Strzyga pisze:Przez grzeczność nie zaprzeczęNieskromnie uważam, że moje prosiątka są najpiękniejsze![]()
Daj kobiecie pomarzycAsita pisze:Dyktatora....dobre sobie....u Ciebie to raczej one rządzą Tobą"Duża, dawaj żarcie....quiiiiiiquiiii!"
Anya.....spójrzmy prawdzie w oczy....ANYA pisze:Daj kobiecie pomarzycAsita pisze:Dyktatora....dobre sobie....u Ciebie to raczej one rządzą Tobą"Duża, dawaj żarcie....quiiiiiiquiiii!"
![]()