Obejrzałam fotki i mam uśmiech od ucha do ucha na twarzy. Sama bym tyle zapłaciła za odzyskanie tych wszystkich wspomnień.
Dziewczynki i Frugo jak zawsze rozkoszni by się nic nie przyplątało
dortezka pisze:
no i przed wyjazdem powrzucaj jeszcze śliczności cobyśmy wytrzymały Twoją nieobecność
Proszę bardzo
Frugasek nad ranem miał kolejny atak Zaczynam zastanawiać się nad wprowadzeniem leków...Jak zasnął rano u mnie na łóżku to wstał dopiero przed 16 (tak był wymęczony...). Łóżko rozwalone całą niedzielę (bo już mi się nie chce ścielić )
Dziewczyny szczęśliwe - cały dzień siedzą u mnie w łóżku. Na kołdrze mają jedzenie a pod kołdrę włażą spać
Dziewczyny chciały rozbudzić Frugo ale ten był za bardzo zmęczony
Dziewczyny zrobiły sobie selfie
Pyyyyszny pomidorek;)
Najlepsza ekipa pod Słońcem!
Jeśli będę miała czas to przed samym wyjazdem jeszcze coś wrzucę:)
Biedny Frugonik Niech wypoczywa. U mnie od czterech dni łoże rozwalone z pościelą.A w środku JA
Moje pipki okazyjnie pobawią sie w chowanego pod kołdrą, tak jak i Twoje widzę, że mają ubaw!
paprykarz pisze: MArta, Ty masz rybki? Jakoś mi się zdaje akwarium rzuciło w oczy na fotce
Ano mam I to dłużej niż świnki. W sobotę robiłam generalne sprzątanie więc mogę się pochwalić czystym i nie zarośniętym akwarium
Mam chyba ze 20 czy nawet 30 małych molinezji Muszę je komuś rozdać bo gdzie ja je będę trzymała...No i muszę oddać samca bo na okrągło będą mi się mnożyły...