/ i dla Aksamitki też
 / i dla Aksamitki też   /
 /Moderator: pastuszek

/ i dla Aksamitki też
 / i dla Aksamitki też   /
 / Ma cały 5-świński harem nastolatek (w tym dwie w ciąży) i Dorotkę na głowie. Ale radzi sobie i nie przestaje się uśmiechać
 Ma cały 5-świński harem nastolatek (w tym dwie w ciąży) i Dorotkę na głowie. Ale radzi sobie i nie przestaje się uśmiechać   

za wynki
  za wynki 
Tak, Pucka ma rację, druga w ciąży (pierwsza od prawej na 2. focie i w lewym dolnym rogu na 3. focie) to Fisiągporcella pisze:Zaraz, czekaj, ta druga w ciąży, to kto??? ta w dolnym lewym rogu? a Twoje zadziorne bialasy nie przyłączają się do wybiegów?
 Najsłodsza świnina świata! Niczego się nie boi, pogodna, spokojna, ciekawska, a do tego razem z Ewenkę urządzają skoki po półkach i antresolach (mimo Fisiągowej ciąży).
 Najsłodsza świnina świata! Niczego się nie boi, pogodna, spokojna, ciekawska, a do tego razem z Ewenkę urządzają skoki po półkach i antresolach (mimo Fisiągowej ciąży).  Bywało, że próbowałam je dorzucać do stada, ale wiem, że Knedel oberwie i nie chcę stresować Dorci ani labiczek, więc nie ryzykuję już i urządzam im wybiegi oddzielnie w innym miejscu - biegają same.
 Bywało, że próbowałam je dorzucać do stada, ale wiem, że Knedel oberwie i nie chcę stresować Dorci ani labiczek, więc nie ryzykuję już i urządzam im wybiegi oddzielnie w innym miejscu - biegają same. No i w ogóle jest całe moje DT-tałatajstwo
  No i w ogóle jest całe moje DT-tałatajstwo