Baranek i Leonek znowu razem [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Przygody Baranka i Leonka - nowa fryzura Leonka
Mi się wydaje, że świnki lepiej znoszą strzyżenie maszynką niż nożyczkami. Od niedawna mam długowłosą świnkę i najpierw próbowałam nożyczkami (ciężkie w wykonaniu wiercącej się świnki
), później przyniosłam maszynkę, kilka pociągnięć i już mamy pięknie skrócone włosy
Leonek pięknie wygląda w krótkiej fryzurze
Odmłodniał 

Leonek pięknie wygląda w krótkiej fryzurze

U nas Leon dobrze znosił każde strzyżenie, on ma wtedy pozę i minę pt. "patrzcie, jaki jestem ważny, jak się mną człowiek zajmuje". Tylko dla nas to już coraz bardziej upierdliwe się stawało, a i było pewne ograniczenie w długości włosów, jakoś nie umiałam go ostrzyc krócej, a teraz gorąco, to chciałam jednak mu bardziej ulżyć. I tak ma dość długie mimo strzyżenia, bo początkowo miało być jak u Pulpecji, mąż groził Leonkowi "zrobimy z ciebie lewka!". Ale jest nadal długowłosym Leonkiemmartuś pisze:Mi się wydaje, że świnki lepiej znoszą strzyżenie maszynką niż nożyczkami. Od niedawna mam długowłosą świnkę i najpierw próbowałam nożyczkami (ciężkie w wykonaniu wiercącej się świnki), później przyniosłam maszynkę, kilka pociągnięć i już mamy pięknie skrócone włosy
![]()

Teściowie wyjechali na długi weekend i zebrali mleczyk! Foty niestety ziemniakiem robione, ale widać co trzeba

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widzę, że chłopcy nawet teściów owinęli w okół paluszka 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Że czym??? Ziemniakiem???
Ale skarpet Leonka nie widać na fotach

Ale skarpet Leonka nie widać na fotach

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Teraz miemniaki w modzie
a swinie urocze 

Całkiem niezłe foty ten ziemniak strzela! Jaka to odmiana?
Chłopcy wszystkich owinęli wokół łapek i nawet wąsikiem nie drygli przy tym

Chłopcy wszystkich owinęli wokół łapek i nawet wąsikiem nie drygli przy tym

Ech, Leonek ma kaszaka na grzbiecie blisko pupy.
W poniedziałek mamy wizytę w MV. Powinnam się domyślić, że mąż tak sam z siebie nie zapisałby chłopaków do weta na kontrolę (chociaż pomyślałam tak, bo od jakiegoś czasu mówiłam mu, że powinniśmy jechać)... zauważył 3 dni temu, miał nadzieję, że nie zobaczę do poniedziałku. No cóż, dziś zobaczyłam... nie jestem zła, tylko martwię się, żeby Leonkowi nic nie było. Wiem, że sam kaszak to nic strasznego, ale po co go sobie hodował
Na szczęście nic go to nie boli i nie przeszkadza mu w życiu. Zobaczymy, czy będą wyciskać czy wycinać... raz mieliśmy to u jednego szczura, ale tam samo pękło w trakcie wizyty u weta, więc wycisnęli mu i tyle. Boję się wycinania 
W poniedziałek mamy wizytę w MV. Powinnam się domyślić, że mąż tak sam z siebie nie zapisałby chłopaków do weta na kontrolę (chociaż pomyślałam tak, bo od jakiegoś czasu mówiłam mu, że powinniśmy jechać)... zauważył 3 dni temu, miał nadzieję, że nie zobaczę do poniedziałku. No cóż, dziś zobaczyłam... nie jestem zła, tylko martwię się, żeby Leonkowi nic nie było. Wiem, że sam kaszak to nic strasznego, ale po co go sobie hodował