Knedel - król kier [*]
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Knedel - król kier [Warszawa]
Potwierdzam, zdarzalo mu się
- Natalinka
- Kontakt:
Nie udało mi się uchwycić niestety popcornowania, ale za to jest śliczna fota Knedla w roli żarłocznej bestii

No i jeszcze linek do jednego z filmików nowych, gdzie są wszyscy i jeszcze jest niezwykle czyściutko, bo to dopiero początek
https://www.youtube.com/watch?v=kfhrKO7 ... 2&index=13

No i jeszcze linek do jednego z filmików nowych, gdzie są wszyscy i jeszcze jest niezwykle czyściutko, bo to dopiero początek
https://www.youtube.com/watch?v=kfhrKO7 ... 2&index=13
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Knedel był z Dorcią na echu serducha - jest lepiej! Może nawet pilium odstawić (mam patrzeć, jak się czuje, i w razie czego włączyć jednak, gdyby coś nie tak było). Nawet wizyty kolejnej dr Kraszewska anie wyznaczała 

Czarna Kluska i Morena
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Kapitalne filmiki, najbardziej mi się podoba, jak Knedel chodzi - zupełnie, jak ciężarna Fisiag
Ale w ogóle mu to nie przeszkadza.
BTW - czy one kiedyś śpią? Ta banda?

BTW - czy one kiedyś śpią? Ta banda?
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Ale cudne stado różności
i nikt nikogo nie gani nie bije
oby tak dalej Knedliku, zdrówka dla całej gromady 

- Natalinka
- Kontakt:
Trochę się czasem gonią i jakieś tam antagonizmy siedzą w tej bandzie, ale nie są silne. Zresztą już nastąpiły zmiany - Aksamitka i Ewenka, Sernik i Firletka pojechały do swoich domów. Obie parki w Warszawie mieszkają nadal. Zmiany zmiany!
Z innej beczki - Knedel był na echu i wszystko lepiej! Więc odstawiamy prilium, vetmedin 1/8 i super. Ale w związku z nawracającymi zapaleniami spojówki poszliśmy do dr Oliwii i lekka bryndza, bo dr zaorynowała rtg paszczy i badania krwi pod kątem niedoczynności tarczycy - i niestety, wiedziała, co robi. Lekkie zapalenie dziąseł górnych trzonowców po obu stronach i niedoczynność jak ta lala. Jeszcze usg za tydzień, ale już dostaliśmy receptę (do odebrania, może mogłabyś, Porcello Kochana, wziąć we wtorek, a ja w środę do Cię podjadę?). No i kluję biedaka 2 razy dziennie - co on znosi nad wyraz cierpliwie, ale kaźń ma trwać w sumie dwa tygodnie
Jest mi bardzo przykro. Ale pacjent Knedel pozostaje w dobrym nastroju, od wczoraj obojgu staruszkom głowę zawracają dzieci Fisiąg 
Z innej beczki - Knedel był na echu i wszystko lepiej! Więc odstawiamy prilium, vetmedin 1/8 i super. Ale w związku z nawracającymi zapaleniami spojówki poszliśmy do dr Oliwii i lekka bryndza, bo dr zaorynowała rtg paszczy i badania krwi pod kątem niedoczynności tarczycy - i niestety, wiedziała, co robi. Lekkie zapalenie dziąseł górnych trzonowców po obu stronach i niedoczynność jak ta lala. Jeszcze usg za tydzień, ale już dostaliśmy receptę (do odebrania, może mogłabyś, Porcello Kochana, wziąć we wtorek, a ja w środę do Cię podjadę?). No i kluję biedaka 2 razy dziennie - co on znosi nad wyraz cierpliwie, ale kaźń ma trwać w sumie dwa tygodnie

Czarna Kluska i Morena
- zwierzur
- Kontakt:
Przegapiłam wcześniej link do filmików!
Fantastyczne stadko! Wujek Knedel, w tych poprzecieranych na zadku galotkach, rozwalił mnie dokumentnie... 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
oki, czyli nie będe brać prilactone, tylko dam Ci w środę razem z receptą. Błagam, przypomnij!

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A to oko powiązane jakoś z tarczycą czy tak po prostu dr zaleciła? 

- Natalinka
- Kontakt:
Oko z zębami było połączone raczej i to wcale nie to, które mnie bardziej niepokoiło, martuś, tylko to drugie. Ale też dr stwierdziła, że to, które mnie zaniepokoiło, naprowadziło ją na tarczycę z kolei. Moim zdaniem to magia.
Zwierzur, Knedelkowe portki już nie do zacerowania i mnie rozczulają regularnie.
Porcello, przypomnę się SMS-em we wtorek z rana. Dziękuję Ci bardzo! 

Zwierzur, Knedelkowe portki już nie do zacerowania i mnie rozczulają regularnie.

Ostatnio zmieniony 09 paź 2017, 10:32 przez Natalinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarna Kluska i Morena