Eli [DS], Figo i Fagot [DS] [CHORZÓW]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Marta_K

Re: Eli [wolna], Figo i Fagot [wst.rez.] [CHORZÓW]

Post autor: Marta_K »

Piękna.... DanBea... No jak to nie chcesz takiego uśmiechu widzieć każdego poranka? :D
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Co za usteczka! Niedługo ktoś ją przygarnie ;) Nadal trzymam kciuki za dobry domek, bo zasługuje na niego.
Joan

Post autor: Joan »

My już po wizycie PA - ogromne podziękowania dla ELKI za poświęcenie czasu i super cenne informacje :) Teraz czekamy na opinię z niecierpliwością :))))
Joan

A wydawało mi się, że Eli była już zarezerwowana? cos się wydarzyło? :(
elka_w

Post autor: elka_w »

Joan pisze:My już po wizycie PA - ogromne podziękowania dla ELKI za poświęcenie czasu i super cenne informacje :) Teraz czekamy na opinię z niecierpliwością :))))
cała przyjemność po mojej stronie,opinia wysłana :D
Granvelle

Post autor: Granvelle »

Joan pisze:A wydawało mi się, że Eli była już zarezerwowana? cos się wydarzyło? :(
Ja miałam ją zarezerwowaną razem z Chani. Ale niestety ciąża Eli tak ją zmieniła, że zaczęły się lać w klatce (mimo że wcześniej były przyjaciółkami). Panna Fiu Fiu gdy je wsadziła razem do transportera - nie kłóciły się. :think: Była szansa, że się u mnie polubią (bo nowe miejsce, nowa klatka itp.), ale moi rodzice pojęli decyzje, bym inne zgodne panienki zaadoptowała, przy których jest pewność, że nie będę musiała je rozdzielać (co byłoby problemem).
Strasznie mi jest przykro, że nie będę mogła je przygarnąć. :( Mam nadzieję, że szybko znajdą wspaniały domek. :fingerscrossed:
Zawsze będą moją niespełnioną miłością.
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Tak, otrzymałam opis relacji. Szczegółowy raport wraz z wymienioną zawartością szafek i opisem tego Waszego węża w szafie :laugh:
Oczywiście żartuję - jak tylko chłopcy osiągną wagę 400 g to fruną do Joan :jupi:

Eli - rezerwacja dla DanBei? :twisted:
Obrazek
Hawerowa

Post autor: Hawerowa »

Mi się ona tak podoba.. :love: Tylko nie wiem jak by się dogadały z moimi :(
elka_w

Post autor: elka_w »

Haaaa no wąż był wielki :szczerbaty: i głodny :laugh:

Chłopcy będą mieć cudnie :) Joan to super babeczka :love:
Joan

Jupiiiiiiii :):):):):):):):):) ale sie cieszymy, w takim razie od jutra zaczynamy przygotowywać wyprawkę dla chlopakow, nareszcie mozna napisać NASZYCH chlopakow :):):):):):):)
Elka, co prawda zaatakował Cię dzis pewien samiec u mnie, ktoremu sie będziesz śniła po nocach haha ale do węża to ja sie stanowczo nie przyznaję. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”