Jagódka i Poziomka z lasu i ich dzieci już w DS
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Dwie dziewczynki z Leszna [POZNAŃ]
Ale śliczne maluszki
rudy/a mi się podoba 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Śliczności maluszki 

Piękności ale mi i tak najbardziej mamusia się podoba
Zdrówka rodzince 

Re: Dwie dziewczynki z Leszna i pociechy [POZNAŃ]
Sprawa wygląda tak:
Jagódka i Poziomka mają wstępne rezerwacje, jakoś w długi weekend będę robić wizytę (trzymajcie kciuki!). Jednak od razu do adopcji nie pójdą, muszę wykluczyć ciążę u Poziomki i zająć się guzkiem w pachwinie u Jagódki, to może trochę potrwać.
Wszystko wskazuje na to, że oba maluszki są chłopcami (imiona robocze to Conan i Tofik
), na jednego z nich jest baaaardzo wstępna rezerwacja, ale wszystko zależy od tego, czy kolega Henryk zechce się zakumplować z inną świnką.
Zatem wciąż do adopcji pozostaje jeden z małych chłopców, jeszcze nie wiem który, ale powinno się to wyjaśnić po Wszystkich Świętych.
Jagódka i Poziomka mają wstępne rezerwacje, jakoś w długi weekend będę robić wizytę (trzymajcie kciuki!). Jednak od razu do adopcji nie pójdą, muszę wykluczyć ciążę u Poziomki i zająć się guzkiem w pachwinie u Jagódki, to może trochę potrwać.
Wszystko wskazuje na to, że oba maluszki są chłopcami (imiona robocze to Conan i Tofik

Zatem wciąż do adopcji pozostaje jeden z małych chłopców, jeszcze nie wiem który, ale powinno się to wyjaśnić po Wszystkich Świętych.
oby Poziomka nie była zaciążona
chociaż jedna by się "uchowała" z tej leśnej piątki prosiaków
mam nadzieję, że chłopacy oszczędzili chociaż ją...
maluszki cudne

maluszki cudne

No i Poziomka jest zaciążona, maluch machał do mnie wczoraj nóżkami na USG
Więc adopcja się sporo opóźni...
Natomiast Jagódka ma guza w lewej pachwinie, będzie do usunięcia jak tylko skończy karmić. Plus pani doktor wycisnęła jej olbrzymiego kaszaka na zadku (wrażliwa nie jestem, ale ten widok będzie mi się śnił po nocach
), który pewnie i tak odrośnie i będzie do wycięcia operacyjnie.
Całe szczęście, że z maluszkami wszystko w porządku, rosną, bawią się i jedzą za dziesięciu.

Natomiast Jagódka ma guza w lewej pachwinie, będzie do usunięcia jak tylko skończy karmić. Plus pani doktor wycisnęła jej olbrzymiego kaszaka na zadku (wrażliwa nie jestem, ale ten widok będzie mi się śnił po nocach

Całe szczęście, że z maluszkami wszystko w porządku, rosną, bawią się i jedzą za dziesięciu.
Re: Jagódka+maluszki, Poziomka-będą maluszki! [POZNAŃ]
Ciekawe czy Poziomkowe dzieci też są dziełem Tadeusza... Czy może Radka...
Cóż -
za szczęśliwe rozwiązanie

Cóż -