Babcia vs wnuki

Regulamin forum
Regulamin forum
1. Przed utworzeniem nowego tematu sprawdź przy pomocy wyszukiwarki czy temat był już poruszany na forum - jeśli temat już istnieje postaraj się kontynuować wątek
2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum
3. Do bezpośredniego kontaktu z innymi użytkownikami używaj skrzynki prywatnych wiadomości, ewentualnie shotbox'a.
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Re: Babcia vs wnuki

Post autor: Jack Daniel's »

Dziwne masz sumienie. Najpierw dopuszcza do krzywdy zwierząt, potem martwi się o ludzi...

A co do Twojej znajomości genetyki, to gratuluję. Można jakiś dyplom ukończenia studiów zobaczyć, jakiś kurs genetyki czy cokolwiek w tym kierunku?
Rozumiem, że jak ja mam chcicę kogoś zabić, to w Twoim idealnym świecie mogę to zrobić, to "mam chcicę".

A Prozac dzisiaj wzięłaś?
Podpis usunięty przez administratora.
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

1qt pisze: Czym mam tą klatkę wykładać? Seni? Wybacz,ale sumienie by mi nie pozwoliło wykładać tym gryzoniom,bo znam wielu starszych ludzi,którzy bardzo by się ucieszyli z takich podkładów do spania we własnym łóżku!
Ja polecam pellet drewniany a na to matę łazienkową, ewentualnie polary :)
Słoma jak najbardziej dla świnki się nadaje tylko raczej takiej różowej...
Dawna grenouille ;)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

1qt pisze:Świnki same się rozmnożyły. Zwykły przypadek-nie tylko świnkom się zdarza.
Czyli jednak bezmyślność...
1qt

Post autor: 1qt »

Uwierz mi-nie tonie w bobach. Sposób jest spraktykowany,w domu nie śmierdzi,a świnka jest czysta. Żadna z moich świnek nigdy się nie skaleczyła o wyściółkę ,ani nic innego. Prozacu nie biorę,bo nie muszę. A co do dyplomu,to mam skończone technikum rolnicze.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

1qt pisze:Czym mam tą klatkę wykładać? Seni? Wybacz,ale sumienie by mi nie pozwoliło wykładać tym gryzoniom,bo znam wielu starszych ludzi,którzy bardzo by się ucieszyli z takich podkładów do spania we własnym łóżku!
a co ma piernik do wiatraka? :think: Bo ja np wykładam Seni.. i wybacz, ale sumienie mi jak najbardziej pozwala, bo nie idę do starszej osoby i nie wyciągam od niej tego seni, tylko kupuję bez żadnych dopłat.. W aptece nie jest to rarytas.. starcza i dla mnie i dla innych..

tak jak można by powiedzieć, że sumienie by mi nie pozwalało trzymać świnki morskie na słomie i ziemi, bo ziemia przydała by się kwiatkom a słoma świnkom, krówkom czy innym zwierzątkom..
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

1qt pisze:Uwierz mi-nie tonie w bobach. Sposób jest spraktykowany,w domu nie śmierdzi,a świnka jest czysta. Żadna z moich świnek nigdy się nie skaleczyła o wyściółkę ,ani nic innego. Prozacu nie biorę,bo nie muszę. A co do dyplomu,to mam skończone technikum rolnicze.
Widać, że tylko technikum.
Podpis usunięty przez administratora.
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Użytkownik otrzymał bana, więc raczej Wam nie odpisze ;-) Przynajmniej na razie.
Obrazek
1qt

Post autor: 1qt »

Miesięczny ban dobiegł końca! Dla jednych chwila,dla innych wieczność. Kiedyś siedziałam miesiąc w areszcie i na początku byłam przerażona,a kiedy miałam już wyjść-czułam się jak dziecko,któremu kończą się wakacje.Nie czekałam teraz z utęsknieniem na zdjęcie blokady informacyjnej,ale skoro już takowe nastąpiło,napiszę,że 4 tygodnie temu urodziły się 2 zdrowe świnki samce,które rosną jak na drożdżach i lada dzień trafią do nowego domku,bo ich mama już najwyraźniej ma ich dosyć!
Jestem już w stanie odpowiedzieć na pytanie postawione w temacie postu- z mojego niedawno nabytego doświadczenia wynika,że starsza świnka/babcia/ praktycznie w ogóle się nie przejęła powiększeniem rodziny,a małe świnki z automatu przyjęły jej dominację.
Kończąc temat składam serdeczne podziękowania wszystkim interlokutorom za życzliwe uwagi dotyczące mojej osoby i próby rzeczowej odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Cieszymy się że wróciłaś cała i zdrowa. :) Jestem ciekawa jak szybko zarobisz kolejnego bana :) :like:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciąża i wychowywanie młodych”