Moje kochane świnki (po)morskie..

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Katia69

Re: Moje kochane świnki (po)morskie :)

Post autor: Katia69 »

Biedaczek...on mamusi szukał :(
:lol: Junior z lekka skołowany się wydaje.
ANYA

Post autor: ANYA »

silje pisze:Mucha?

Co do Gucia (ANYA- pytałaś)- dzisiejsza waga 1661g. A było więcej. Staram się chłopa odchudzić. Byłam nawet kiedyś z nim u weta. Pomyślałam, że trza się może za niego wziąć. Może zrobić jakieś badania :think:
Jak wyjęłam zwierza na stół- pani doktor oniemiała. Obejrzała, obmacała, osłuchała. Zrobiła sobie z nim zdjęcie ( :) ) i stwierdziła, że jest zdrowy. I że taka jego uroda.
Ryan ostatnio jak wazony byl to bylo 1.62kg. Myslalam, ze on jest najwiekszy na forum, ale widac chyba nie :lol:
Ostatnio wzielam sie za odchudzanie grubaska i zmienilam karme na granulat. Polaczylam go tez z Angelo i mam wrazenie ze ciut schudl ale nie mam wagi.
Lesio jaki byl malenki :love: zeby u mnie laczenie chlopakow tak wygladalo...
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Katia69 pisze:Biedaczek...on mamusi szukał :(
:lol: Junior z lekka skołowany się wydaje.
Na pewno szukał mamusi! I kiedy już razem mieszkali- mały nie odstępował Juniora na krok. Nawet spali przytuleni. Cudowny widok :love:
Teraz już niestety nie jest. Czasami się pogonią, pocykają na siebie- bywa nerwowo. Junior jest po prostu zbyt namolny, dziad jeden.

ANYA- jakiś czas temu dostałam od Zaspanej trochę tej sieczki http://animalia.pl/produkt,25801,537,ba ... 125kg.html Gucio bardzo ją polubił. Jest chyba niskokaloryczna, bo waga ładnie szła w dół. Muszę zakupić koniecznie.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
ANYA

Tez mam ta sieczke i moje swinie jedza tego tonami. Kiedys kurier jak mi przywiozl taki wielki wor to smiejac sie pytal czy trzymam konia w domu bo wczesniej tez mi to dostarczal :laugh: 2x dziennie dokladam swinkom do pasnika bo zostawiaja puste, wiec przy mojej zarlocznej 5 troche mi tego schodzi.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Ale masz konkretnie TĄ sieczkę? Ona jest super!
Bo wcześniej miałam zdaje się tą http://www.animavet.pl/dodson-horrell-j ... 15-kg.html, ale to nie to samo..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
ANYA

MAm ta sieczke:
Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

A.. Takiej jeszcze nie próbowaliśmy ;)
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Dostałam taką od ruby i Anyi i potwierdzam, że jest świetna! Lepsza od Just Grass. Niestety, animalia jej nie oferuje. Chyba w ogóle nie ma jej w Polsce. :(
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

No właśnie też nie znalazłam . Ale ta Ultra Grass- naprawdę dobrze wygląda, i świetnie pachnie. Wychodzi drożej na kg od Just Grass, ale warto.
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

O rany, Guć to waga super ciężka :o ;). Przystojny wieprzek z niego :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”