Jest świetny i jestem blisko, nad świnką/ świnkami myślę i co gorsza mam "namawiaczy" (dwie córki). Wiadomo większość odpowiedzialności trafi na mnie , ale... on jest PRZEFAJNY miałam kiedyś juz prosiaczki, także chyba ogarnęłabym odpowiedzialność jakiegoś kumpla mu tylko znaleźć i bez kontekstów w kwestii spania w różu
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Spódniczkowego? czyli znów gender i ten róż a WPA to co to takiego? nigdy nie miałam tego typu adopcji - owszem psina ze schroniska to tak, ale internetowe adopcje, to nie... a na priv napiszę
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Dziś dzień dobrych wieści Leoś przekroczył magiczną liczbę 300 i wczorajszego wieczora waga wskazała 314g, ząbki wyglądają zdrowiej, futerko powoli nabiera blasku, a pierwszy odczyt posiewu nie wykazał grzybicy
Nie, jeszcze w pieszczoszka się nie zmienił, najbardziej lubi urządzać sobie szaleńcze biegi wokół pokoju ale na mnie leży grzecznie, nie ucieka i poddaje się głaskaniu