Śliczna królewna - Sandra zamieszkała w Kołobrzegu :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Marta_K

Re: Śliczna królewna - Sandra wstępna rez. [Poznań]

Post autor: Marta_K »

Cynthia pisze:
Cynthia pisze:A tak się pytam, czy jedzie,,,
Bo może chcę Ci dołożyć tymczasów, mało masz :laugh:
Nie teraz ;) , na razie to zajmujemy się naszym stadem, bo nam się Stefek pochorował, a tymczasy mają się dobrze, choć trochę przez prywatne świnie zaniedbałam ich forumowe wątki :redface: przez co straciły na popularności, ale mam nadzieję, że niedługo to się zmieni.
Rusty

Post autor: Rusty »

Nie miałam jakiś czas dostępu do internetu, ale ustaliłyśmy telefonicznie wszystko.
Czekamy na Sandrę w sobotę :)
Marta_K

a ja już tęsknię za tą małą lizawką.... Ona uwielbia lizać po twarzy, po ustach, po rękach, wszędzie gdzie się da i się przytulać lubi ;) W ogóle straszny z niej pieszczoch i "miziawka" ;)

Obrazek
Obrazek
Rusty

Właśnie mamy wielkie sprzątanie na przywitanie królewny :D
Rusty

Sandra dotarła do nas dziś rano.
Dziewczyny siedzą od 2 godzin na terenie neutralnym, początki były napięte dosyć, ale emocje już opadły.
Jesteśmy dobrej myśli. Trzymajcie kciuki za dogadanie się dziewczynek :świnka1: :świnka1: :świnka1:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

:shakehands: :jupi:
Marta_K

trzymam kciuki ;)
Sandra jak chce to potrafi być miła :)
Rusty

Sandra jest bardzo miła, na kolanach jest niesamowicie miziasta i kochana. Wobec świnek płochliwa raczej, ale się nie dziwię po tym co rano te wariatki pokazały.
Okazało się, że nasza słodka i uległa Marlenka postanowiła wykorzystać pojawienie się nowej świnki, aby przejąć władzę nad światem ;) W efekcie początek łączenia polegał na tym, że Marlena z Jagodą "walczyły" pomiędzy sobą, a Sandra patrzyła sobie na to z odległego kąta. Walka była oczywiście bezkrwawa, najgroźniejsze co się wydarzyło to utrata kilku włosków z pupy.
Potem Marlena zaczęła gonić Sandrę, a na koniec Jagoda się wkurzyła i porozstawiała pozostałe dwie laski po kątach.
Marlena skruszona już nic nie próbuje, Jagoda pokazuje obu, że to ona rządzi. Teraz zmniejszyliśmy obszar wybiegu i jest dobrze, jedzą w zgodzie i nie ma awantur. Zostaną tak na noc, a jutro pomyślimy czy można do zagrody, czy jeszcze sobie pobiegają na większym obszarze, wyjdzie w praniu.
Obrazek
Marta_K

ale fajna trójca z nich <3
Rusty

Dziewczynki od niedzielnego poranka łączyły się na wybiegu, stopniowo zmniejszaliśmy im teren.
Dziś po południu przeniosły się już do zagrody i nie było większych zgrzytów. Sandra pokazała Jagodzie jak pięknie można się zamaskować zakopując się w sianie i zjadając je od wewnątrz, Jagoda szybko podłapała i było śmiesznie.
Okazało się, że tak samo jak pozostała dwójka Sandrusia uwielbia bazylię, dobrze że mam dużo w doniczce, bo to najlepszy smakołyk. Pożarta została też kolba, z którą mała przyjechała, co to było, że takie smaczne?
Jak widać wszystko wskazuje na to, że świniaka już nie oddamy :) Kolejne fotki pojawią się w naszym wątku :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”