Frezja -już w DS u Edyta 7709
Moderator: silje
Re: Śliczna pachnąca Frezja -Rez. dla Edyty
ooo jaaaa moja dzidzunia
jaka sliczna- ladniejsza niz na zdjeciu a jaka grzeczna
.Dziekuje kochana 

Mówiłam, że ona śliczniusia i delikatniusia. czasami boje się ją brać na ręce, bo ona taka kruszynka.Ale fajna grzeczniunia bardzo jest.Taki mały robaczek kochany.
roksi spróbuj czy zje tą paćkę ze spodeczka, a nie podaną strzykawką. Jak pasuje jej taka karma to zje, a jak lubi być karmiona to pozostaje ją strzykać 

Kochana ona taki pieszczoch i królewna ,że ze spodeczka ani rusz, już testowałam jak jechałam w sobotę na wesele,rozmoczona karma też ani rusz.Ja już dawno mówiłam że ona sobie ze mnie służącą zrobiła
i że mnie oszukuje siusiarka mała
.

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A czy ona nie będzie miała problemów z przerośniętymi trzonowcami skoro nie chce zbytnio jeść? Chyba, że wciąga tyle siana i jest w stanie zetrzeć ząbki
Nie ząbki ma ok w klinice jej sprawdzili,ona po prostu po nieudanym porodzie się tak zmieniła.Ale kochana Edytko słowo daje przez twoją świnkę przyjeżdżasz i pomagasz mi szyć zamówienia,bo przez Frezję nawet nie zaczęłam.Mała glizdocha dziś u mnie na kolankach się rozłożyła,zrobiła rogalika,wyciągneła swoje łodyżki kopytaka i ja odleciałam przez nią.Miziałam ją i miziałam ,a robota stoi w miejscu 

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
A może ona jak moja Zyta nie je jak nie ma koleżanki? Ona sama w klatce jest? A sieczkę masz? A ziółka?
Roksi - pierwsze zdjęcie jest ogromniaste, zmniejsz, proszę.
Roksi - pierwsze zdjęcie jest ogromniaste, zmniejsz, proszę.
Zdjęcie już poprawiłam,dzięki.Sieczke mam i ziółka też ,ale to jej nie smakuje,jedynie co to troszkę sianka je sobie. Powiesiłam jej kolbę to coś tam skubnęła, teraz wcina ogórka sobie,ale wszystkiego pewnie i tak nie zje.Na chwilę obecną była sama ze względu najpierw na ciążę ,póżniej na poród,póżniej bo dziura w brzuszku się zarasta i nie chciałam żeby jej się zakaziła.Teraz już ładnie jej się zrasta Iceberg obiecała, że ją obejrzy w sobotę.Jutro muszę zamieszać coś z klatkami to akurat może połącze Fionkę,Malutką i Frezję może faktycznie to pomoże.