Majorek już w stałym domu

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

infrared

Re: Majorek już w stałym domu

Post autor: infrared »

lubię pisze::laugh: Dobry jest :) Sprawdził czy miękko i już jest u siebie :D
Zdecydowanie! Obleciał już cały pokój, zauważył klatkę Tazosa i zaczął wyżerać jego sianko:D trochę się płoszy, ale klatkę już sobie zawłaszczył.

Chłopaki przez klatkę zwariowali (zwłaszcza Tazos).
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Drugie zdjęcie powala :-) On jest wyraźnie szczęśliwy!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
DankaPawlak

Post autor: DankaPawlak »

Miał wczoraj dzień pełen wrażeń i widać, że musiał trochę odpocząć.
Ma w klatce domek/hamak, gdzie mógłby się schować?
Domek bardzo redukuje stres i Majorek/Cheetos bardzo domki i tunele lubi.

Trzymam kciuki za mojego kochanego tymczaska :)
Ostatnio zmieniony 21 lut 2015, 10:24 przez DankaPawlak, łącznie zmieniany 1 raz.
infrared

No ja bym tego stresem nie nazwała :lol: Wylazł z klatki, oznaczył wszystko, co się dało, znalazł swoją ulubioną miejscówkę do leżenia w pokoju, a jak tylko zobaczył, że Tazos jest mniejszy odrobinę, to stwierdził, że on tu będzie rządził...Ciężki wieczór za nami ;)

Chować ma się gdzie, ale wybrał sobie opcję mistrza kamuflażu.
Obrazek

A tu chłopaki razem (w chwilach zgody)
Obrazek
DankaPawlak

Ha, prezentuje się wspaniale :)

Już chłopaki spotkały się na wybiegu? i jak? są zaciekawione, zgrzytają zębami, latają za sobą?
infrared

Tazos generalnie jest średnio zainteresowany, dopóki go Major vel. Cheetos nie zaczepia. A zaczepny jest strasznie, zgrzyta zębami, włazi na Tazosa, gania z kąta w kąt, dopóki prosiak się nie zdenerwuje i go sam nie pogoni. Jedzą razem ładnie i dosyć zgodnie, ale widać,że Cheetos chce być przywódcą i jest prowodyrem awantur. Tak że chyba jednak poczekam do urlopy, bo widać, że chłopaki więcej czasu będą potrzebowali, żeby sobie wszystko poustalać, i puszczę na wybieg do skutku.
DankaPawlak

Niemożliwe! u mnie był słodziutką, przymilną kuleczką, co to nigdy nie zaczepia, ładnie się gania z kolegą Białaskiem i w ogóle do rany przyłóż.
Tyle, że moje samce są 1,5-2 razy większe od Majorka (zwłaszcza Tolek, który jest naprawdę ogromny - taka rasa). Pewnie czuł respekt i dlatego nie zaczepiał moich.

Tak, masz rację. Najlepiej będzie jak przez dłuższy czas pomieszkają osobno, a docierać się będą na wybiegach.

Trzymam kciuki :fingerscrossed:
infrared

Żeby nie powielać postów - od tej pory Cheetosa przygody będą razem w wątku Tazosa, czyli tu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 14#p216214
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”