Kawia Chatka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kawia Chatka
Po pierwsze kupili węża i mieli dla niego przeznaczoną chorą świnkę, a po drugie jedna świnka morska urodziła 3 maluchy a obok niej latały już jej wcześniejsze jakoś 2 miesięczne dzieci i nie zostały rozdzielone więc pewnie zaraz syn znowu zapłodni matkę, a jak powiedziałam że wymęczą świnkę to stwierdzili że to nie prawda bo taka ich natura i że w naturze przecież nikt ich nie pilnuje :/ Tak więc jakoś mnie zrazili do siebie 

Madzia opisz wszystko co widziałaś. Wyślij na adres interwencje@forum.swinkimorskie.eu – może stowarzyszeniu uda się coś zrobić
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Ratajka pisze:Madzia opisz wszystko co widziałaś. Wyślij na adres interwencje@forum.swinkimorskie.eu – może stowarzyszeniu uda się coś zrobić

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Wiem, ale zostawić tego nie można. Zrobili tak raz, zrobią ponownie.
KRÓL LOUIS
Ostatnio zmieniony 01 lip 2016, 10:43 przez Ratajka, łącznie zmieniany 2 razy.
Serio, najbardziej to mi było szkoda tej świnki dla węża, bo widać że biedna grzybicę chyba miała bo miała wyłysiały placek. Oni mówią że takie są prawa natury no i wąż żeby żyć musi jeść gryzonie, ale ja nie rozumiem po co w takim razie kupować węża do zoologa :O A dokładnie to było tak że przeglądam sobie zwierzaczki w klatce i patrzę a jedna świnka biała biedna miała wyłysiały placek więc mówię do tej babki że ma chyba grzyba i żeby ją wyciągnęła od innych prośków bo je pozaraża a ona do mnie że ona i tak jest dla węża :O i że już raz ją do niego dali ale chyba nie był głodny i jej nie zjadł więc ją wyciągnęli
jak wywaliłam na nich oczy i powiedziałam że ja bym tak w życiu nie mogła to coś zaczęli kręcić że może będą go karmić surowym kurczakiem bo niby też tak można ale jeszcze nie wiedzą co i jak bo wąż jest nowy. Pewnie powiedzieli tak tylko żeby mnie zbyć. Ja też jestem w szoku że tak robią bo naprawdę byłam tam częstym gościem i wydawało się wszystko super
Bo ogólnie dbają o zwierzęta, zawsze mają co jeść i czysto w klatkach no ale te dwa epizody przekreśliły dla mnie ten sklep i już moja noga tam więcej nie postanie 

Moja, dzięki Tobie, też nie. Bezduszne hieny. Byleby jak najwięcej zwierząt ściągnąć i zarobić. Ale się wściekłam. Już ja im antyreklamę zrobię!