Orjan i Vidar - nareszcie w swoim domu
Moderator: silje
Re: Orjan i Vidar [Sztum]- wolni
aż trudno uwierzyć że jeszcze nie znaleźli domku, takie piękności 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Orjan i Vidar - nareszcie w swoim domu
Dziś nadszedł TEN DZIEŃ.
Przyjechała pewna rodzinka, świeżo po WPA (ja byłam) i spośród wielu świnek, jakie są u mnie na DT- właśnie oni zostali jednogłośnie wybrani
. Mimo tego, że rano obcięłam Orjanowi włosy na zadku ( bo mu się strąki porobiły) i w nowej fryzurze wyglądał trochę żałośnie.
Siedzieli u mnie od lutego. Nikt o nich nie zapytał- niewiarygodne! A świnki naprawdę są piękne. Widocznie czekali właśnie na TĄ rodzinę.
Powodzenia chłopaki
Przyjechała pewna rodzinka, świeżo po WPA (ja byłam) i spośród wielu świnek, jakie są u mnie na DT- właśnie oni zostali jednogłośnie wybrani

Siedzieli u mnie od lutego. Nikt o nich nie zapytał- niewiarygodne! A świnki naprawdę są piękne. Widocznie czekali właśnie na TĄ rodzinę.
Powodzenia chłopaki

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
To my mamy te szczęście!!!!
Świnki przestraszone, ale ciekawskie
Siedzą pod swoim nowym hamakiem i tylko ciekawie pyszczki wystawiają. Jednak tajemniczo jedzenie znika, po pomidorku nie ma śladu
Świnki przestraszone, ale ciekawskie

Siedzą pod swoim nowym hamakiem i tylko ciekawie pyszczki wystawiają. Jednak tajemniczo jedzenie znika, po pomidorku nie ma śladu

Super
bardzo się cieszę
od początku kibicowalam chlopakom. Długo czekali, i w końcu taka świetna wiadomość