Gucio [wst.rezer.] i Kokoszek w nowym domu
Moderator: silje
Re: Gucio i Kokoszek [Łódź]
Trzymam kciuki w takim razie za łączenie Kokoszka z nowym kolegą

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Kokoszek wysłany do DS we Wrocławiu!
Ooo matko jaki ekspres!
kfeva, daj znać jak się sprawy mają po łączeniu

kfeva, daj znać jak się sprawy mają po łączeniu

Kokoszek już jest u mnie, matko, jaki on śliczny
Dziś rano wypuściłam chłopaków w łazience, siedziałam tam z nimi dwie godziny i po tych dwóch godzinach zdecydowałam się wsadzić ich razem do klatki, bo nie wykazywali żadnej agresji
Oczywiście było kręcenie tyłkami, gruchanie, wskakiwanie na siebie, ale to norma, wiadomo. Już widać, że Koko będzie dominował, ale tego byłam niemal pewna, bo w poprzednim "związku" mój Tadzik też był tą "poddaną" świnką, ciapek jeden
Chłopaki siedzą sobie grzecznie w klatce, trochę gruchają, trochę kwiczą, wszystko jest OK, wyciągają się nawet, pokazując stópki
Koko biega po klatce, wszędzie go pełno, na hamaczku, pod hamaczkiem a głównie przy misce
Żarłok z niego wprost niesamowity, niemal non stop miele mordką
Przed człowiekiem ucieka, ale głaskany zaczyna rozkosznie gruchać

Dziś rano wypuściłam chłopaków w łazience, siedziałam tam z nimi dwie godziny i po tych dwóch godzinach zdecydowałam się wsadzić ich razem do klatki, bo nie wykazywali żadnej agresji

Chłopaki siedzą sobie grzecznie w klatce, trochę gruchają, trochę kwiczą, wszystko jest OK, wyciągają się nawet, pokazując stópki

Przed człowiekiem ucieka, ale głaskany zaczyna rozkosznie gruchać

Cudownie!!!
W końcu Kokoszek ma domek i to z takim posłusznym kumplem 

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Cieszę się ogromnie!
Kokoszek jest przemiły i byłam prawie pewna, że szybko się zgodzi z nowym kolegą. Jest też jedyną moją świnką, która lubi siedzieć na hamaku, dlatego w wyprawce dostał dwa hamaczki - zresztą z poprzedniego domu.
Wspaniale, że trafił do takiego fajnego DS
.
Kokoszek jest przemiły i byłam prawie pewna, że szybko się zgodzi z nowym kolegą. Jest też jedyną moją świnką, która lubi siedzieć na hamaku, dlatego w wyprawce dostał dwa hamaczki - zresztą z poprzedniego domu.
Wspaniale, że trafił do takiego fajnego DS

Wrzucam fotkę Tadzika i Kokoszka
Przepraszam za fatalną jakość, ale robiłam telefonem.

Przepraszam za fatalną jakość, ale robiłam telefonem.