Popiołek. Na chwilę obecną nie wymaga żadnych specjalistycznych zabiegów. Ma szansę całkowicie wyzdrowieć.
Zobacz sobie w wątku zagli, ona ma Klaudiusza, świnka z paraliżem tylnych łapek. Z tego, co wiem także nie wymaga "specjalnej" opieki, możesz jej podpytać, jak wygląda opieka nad niepełnosprawną świnką. Z tym, że Popiołek porusza się o wiele lepiej i jest dużo sprawniejszy, niż Klaudiusz, kiedy go widziałam ostatnio.
Popiołek - malutki samczyk [Wa-wa] DS
Moderator: silje
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Popiołek - malutki samczyk [Wa-wa] do adopcji
A mogę prosić o link do Klaudiusza?martu.ha pisze:Popiołek. Na chwilę obecną nie wymaga żadnych specjalistycznych zabiegów. Ma szansę całkowicie wyzdrowieć.
Zobacz sobie w wątku zagli, ona ma Klaudiusza, świnka z paraliżem tylnych łapek. Z tego, co wiem także nie wymaga "specjalnej" opieki, możesz jej podpytać, jak wygląda opieka nad niepełnosprawną świnką. Z tym, że Popiołek porusza się o wiele lepiej i jest dużo sprawniejszy, niż Klaudiusz, kiedy go widziałam ostatnio.
- martu.ha
- Kontakt:
Re: Popiołek - malutki samczyk [Wa-wa] do adopcji
Dziękujemartu.ha pisze:proszę bardzo http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =160#p9040

- martu.ha
- Kontakt:
Re: Popiołek - malutki samczyk [Wa-wa] DS
Popiołek został dzisiaj w bardzo troskliwym DS z równie młodym i niezwykle energicznym i potarganym koleżką, mam nadzieję, że się dogadają.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No wspaniała wiadomość! 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Super wieści

witam,mam identycznego ,z adopcji z łodzi chyba,dr Kolotko uratowal mu zycie,mial operację-kamien w pęcherzu,jest biedny,bo ma tez chore oczy,do konca zycia zapuszczac mu trzeba 2 rodzaje kropli,taki biedulek
Witam serdecznie
A teraz kilka słów o moim (już) maleństwie 
Popiołek zamieszkał u mnie 21.09 i już się zaaklimatyzował - pomaga mu w tym kolega, włochaty Julio. Świnki żyją zgodnie i szczęśliwie, a ja od dawna nie wracałam z pracy tak uśmiechnięta
Oba prosiaczki przybierają pięknie na wadze, a niejadek Popiołek stał się istnym żarłokiem!
Mam nadzieję, że taki szczęśliwy stan utrzyma się bardzo długo
P.S. W jaki sposób zamieszcza się zdjęcia na forum???

Popiołek zamieszkał u mnie 21.09 i już się zaaklimatyzował - pomaga mu w tym kolega, włochaty Julio. Świnki żyją zgodnie i szczęśliwie, a ja od dawna nie wracałam z pracy tak uśmiechnięta

Oba prosiaczki przybierają pięknie na wadze, a niejadek Popiołek stał się istnym żarłokiem!

Mam nadzieję, że taki szczęśliwy stan utrzyma się bardzo długo

P.S. W jaki sposób zamieszcza się zdjęcia na forum???
- martu.ha
- Kontakt:
witaj na forum, cieszę się, że postanowiłaś dołączyć 
fotki najlepiej wrzucać przez jakiś serwis, fotosik, imageshack, google. o ile dobrze myslę, trzeba skopiować adres url obrazka i wkleić w pole z tekstem

fotki najlepiej wrzucać przez jakiś serwis, fotosik, imageshack, google. o ile dobrze myslę, trzeba skopiować adres url obrazka i wkleić w pole z tekstem