ZUMA w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: ZUMA [Warszawa]

Post autor: zwierzur »

Dwa uparciuchy! :lol: Ja też mam "gabinet" w świńskim pokoju i często nie mogę się skupić na robocie... :fingerscrossed: Za zakończenie babskich kłótni!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: ZUMA [Warszawa]

Post autor: Joanka »

Ależ przepychanki, ja bym je wzięła z zaskoczenia i zabrała im wszystko do chowania, wszelkie domki, półki, hamaczki itp. Bo każda taka rzecz, świadczy o wyższej hierarchii w stadzie. Zostawić je na czystej powierzchni tylko z jedzeniem i piciem. Takie rozwiązania zawsze zalecam przy łączeniu samców i sama też je stosuję, i naprawdę działa. One muszą w swoich móżdżkach zakodować, ze są na równych prawach - a to im tylko to ułatwi ;) powodzenia :fingerscrossed:
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Ania S

Re: ZUMA w DS

Post autor: Ania S »

Dziewczyny przeszły z cykania na gruchanie. Zuma odpuściła próby gryzienia, kiedy nadziała się kilka razy na zęby Szyszki i zarobiła szramę na pyszczku. Szyszka upojona zwycięstwem uznała, że jest większa (duchem, bo ciałem nie ma szans) i prowokacyjnie wyżera siano sprzed nosa Zumy, mimo że porozkładałam je wszędzie, żeby się nie biły o paśnik. W razie protestu, wskakuje jej na głowę. Zuma ją strząsa i robi długie awantury werbalne. Przez pozostały czas udają, że się nie widzą, ale jakoś tak przypadkiem układają się 10 cm od siebie :)
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Idzie ku dobremu! Trafiła kosa na kamień... :lol: Kciuki zaciśnięte :buzki:
Ania S

Post autor: Ania S »

Wychodzi na to, że zostaje :jupi:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Fantastycznie! Bardzo się cieszę, a Wam gratuluję wytrwałości! :love: :yahoo:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”