Załoga N&N, czyli Neska i Nadia. [*] Tosia, [*] Kubuś

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: REAKTYWACJA. Tosia i Neska, Kubuś za TM. Zapraszamy!

Post autor: DanBea »

Asiu przeczytaj pw.
Obrazek
Asia909

Post autor: Asia909 »

Dziś już jest znaczna poprawa. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Postaram się dodać jakieś nowe fotki, ale nic nie obiecuje. Tak mi się ostatnio wszystko sypie. Jak nie sprawy rodzinne, czy szkoła tak świnki...
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Trzymamy :fingerscrossed:
Asia909

Wczoraj pozwoliłam Tosi odejść. Była poprawa, sama zaczęła jeść, kolory wróciły, ale niestety choroba szybko postepowala. Wczoraj już było na tyle źle, że podjęłam decyzję o bezbolesnym odejscu. Rokowania bardzo złe. Jedno płuco się zapadło, drugie było zalane, płyn nie szedł po lekach. Była świadoma tego co się dzieje, przy zastrzyku bardzo się wyrywała i gryzła, a nigdy wcześniej tak nie robiła. Odeszła spokojnie.
Była z nami 3 lata 5 miesięcy i 1 dzień.
Neska trafi najprawdopodobniej do mojej przyjaciółki do innych swinek. Na chwilę obecną nie planuje zwierząt.
(*) 24.12.12 r. - 25.05.2016 r.
pamka

Post autor: pamka »

Asia909 pisze:Wczoraj pozwoliłam Tosi odejść. Była poprawa, sama zaczęła jeść, kolory wróciły, ale niestety choroba szybko postepowala. Wczoraj już było na tyle źle, że podjęłam decyzję o bezbolesnym odejscu. Rokowania bardzo złe. Jedno płuco się zapadło, drugie było zalane, płyn nie szedł po lekach. Była świadoma tego co się dzieje, przy zastrzyku bardzo się wyrywała i gryzła, a nigdy wcześniej tak nie robiła. Odeszła spokojnie.
Była z nami 3 lata 5 miesięcy i 1 dzień.
Neska trafi najprawdopodobniej do mojej przyjaciółki do innych swinek. Na chwilę obecną nie planuje zwierząt.
(*) 24.12.12 r. - 25.05.2016 r.
:swieca: :sadness: Asia trzymaj się :pocieszacz: to coś okropnego ona była jeszcze zbyt młoda cieszę się że u moich ulubienic ( Nala , Nutka i Tola ) jest super ale naprawdę brak mi słów :sadness: Zrobisz wątek w In Mermoriam ? Przecież nie możemy tu śmiecić :nono: Umarła w ten sam dzień co Kubuś od Silje ): Niech razem biegają za tęczowym mostem [*]
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Bardzo mi przykro :pocieszacz: zrobiłaś co była dla niej najlepsze.. Tosiulko.. tam gdzie jesteś, jesteś zdrowiutką i szczęśliwą świnką :candle:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

Oj,nie!
Pa,pa cudna świneczko :swieca:
Asia909

Re: Neska rozrabiaka, [*] Tosia, [*] Kubuś i...

Tosi założę wątek, ale jak trochę ogarne życie.
Neska trzyma się dobrze. Tęskni. Na początku nie chciała jeść, ale teraz jest już ok. Neska zostaje z nami, teraz szukam po hodowlach swinek. Jak wszystko pójdzie okay to za niedługo przywitam nowa swinke. :) więcej szczegółów wkrótce.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Fajnie, że zdecydowałaś się na kolejnego zwierzaka :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to kciuki, żeby wszystko poszło ok i nowa świnka szybciutko zawitała i pokochała się z Neską :) :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”