Tosiu [*] minął rok, reszta naszego stadka[*]
Moderator: pastuszek
Re: Tosiu jedynak, Romcio za TM [*]
niech nam panuje miłościwie Cesarz Tosisław Wielki 

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Alergia i astma tak ostro dały mi się ostatnio we znaki, że podjęliśmy decyzję o oddaniu Tosia do adopcji. Zwłaszcza, że od 13 grudnia jest sam, a my nie możemy zapewnić mu świńskiego towarzystwa. Niby wszystko z nim dobrze, je i jakoś tam funkcjonuje, ale widać po prosiaczku, że stracił radość życia, jest osowiały. Po prostu brakuje mu kolegi
.
W niedzielę pan Tosisław więc zaczyna nowy rozdział swojego życia, jedzie na DT do Bydgoszczy. Serce mi pęka, ale myślę, że to słuszna decyzja.

W niedzielę pan Tosisław więc zaczyna nowy rozdział swojego życia, jedzie na DT do Bydgoszczy. Serce mi pęka, ale myślę, że to słuszna decyzja.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2014, 16:05 przez Miłasia, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Nie przejmuj się Kochana, czasem musimy podjąć decyzje ciężkie dla nas, ale musimy kierować się dobrem zwierzaka 

Re: Tosiu jedynak
Boe, do Ciebie jedzie ???
Miłasia - bądź dobrej myśli, ze Tosiu znajdzie super dom i być może wspaniałego kompana
Miłasia - bądź dobrej myśli, ze Tosiu znajdzie super dom i być może wspaniałego kompana

Re: Tosiu jedynak
HA! Boe TY wariatka jestes. To sie nazywa swiniomaniactwo
Milasia przykro mi, ze musialas sie zdecydowac na taki krok. Wiem, ze nie jest latwo oddac swinke.

Milasia przykro mi, ze musialas sie zdecydowac na taki krok. Wiem, ze nie jest latwo oddac swinke.